Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
5 setka hihihihi.......z tym siedzeniem na balkonie to był żart z mojej strony ......zreszta zapewne się poznamy przekonasz się.....nie jestem zwolennikiem patrzenia na przemieszczajacy się punkt ..A....do punktu....B...nawet jeżeli jest to kolejka .......znam i preferuję inne formy rozrywki....a do Słoneczka numer fona do mnie znasz....ciekawi mnie czy jesteś równie odważna w rozmowie jak i w pisaniu hihihi pozdrawiam .....elektorat intensywnie czytający moje posty hihihihi
Odnośnie balkonów to coś mi się wydaje że owe balkony są łączone czyli można poruszać się po nich .....jestem pewien 5 setek hihihi że jesteś miłym wesołym facetem pełen humor jak ja wiec takie tajemne a jawne przejścia przez balkony będą tylko na naszą korzyść i tu pragnę wspomnieć mój pobyt w Rymanowie w Zimowicie tam też tak jest ......mozna wodeczkę schłodzić i udać się po godzinie 22 z wizytą do pokoi sąsiednich hihihihi
Pisząc tu że mną tylko poprawiamy frekwencję.....a prywatnie nikt o tym nie wie hihihi....wybieram się na telegraf lub baba jaga w grudniu jak nasnierza wiec i kawę możemy wypić