Horyniec Zdrój CRR

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Horyniec Zdrój CRR

Post autor: sztani »

pysiunia22 pisze: 27 lis 2017 10:24
BRUNO4 pisze: 26 lis 2017 21:45 Jakie oceny ??
Ocena jest Bardzo Dobra byłam 3razy niedawno wróciłam było super i powrócę dla zabiegów 4raz :lol: ;)
Pysiunia opinii mało a Ty :( lakonicznie . napisz proszę coś więcej ludzie pytaja a mało kto pisze po powrocie . Skąd więc brać opinie . Pozdrawiam i zachęcam do napisania
Ania 81
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 lis 2017 20:44
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Ania 81 »

Pysia dzieki za info...nie wiem w jaki sposob moge napisac prywatna wiadomosc,wiec pisze tutaj. ;) dziekuje
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2016 15:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pysiunia22 »

Ania 81 pisze: 29 lis 2017 22:12 Pysia dzieki za info...nie wiem w jaki sposob moge napisac prywatna wiadomosc,wiec pisze tutaj. ;) dziekuje
A proszę bardzo :roll:
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ania 81 pisze: 29 lis 2017 22:12 Pysia dzieki za info...nie wiem w jaki sposob moge napisac prywatna wiadomosc,wiec pisze tutaj. ;) dziekuje
A proszę bardzo :roll:
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

W Horyńcu byłam w 2009 koniec lata, było cudownie. Zabiegi najlepsze (gdzie znajdziesz taka borowinę i takie ćwiczenia w basenie siarkowym). Na jedzenie tez nie narzekałam, to przecież nie all inclusive, a marchewkę gotowaną wspominam do dziś. Życzę tylko tak wspaniałego towarzystwa jakie ja miałam i skutecznej terapii.
Ania 81
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 lis 2017 20:44
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Ania 81 »

jednak nie moge napisac prywatnej wiadomosci :( musze byc uzytkownikiem zarejestrowanym,ale dziekuje Pysiunia22 za wszystkie wskazowki :kwiat:
Ika44
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2017 07:27
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Ika44 »

Witam wszystkich.
Bruno i Pysiunia ja podobnie jak wy pobyt w sanatorium crr uważam za udany.Sam budynek duży, przestrzenny, zadbany i czysty.sale zabiegowe dobrze oznaczone niesposob się zgubić.zabiegi fajne a co najwazniesze pomocne przynajmniej w moim przypadku.dobrze przyjechać wcześniej można wtedy wybrać sobie pokój polecam od strony ulicy.szybciej też dostaję się do lekarza ci którzy byli wiedza o co chodzi.zabiegi u mnie dobre ,super borowina cudownie rozgrzewa .kąpiele i masaże są różne jak ich nie dostaniecie zawsze można dokupić ceny przystępne😉😉 wszystko zależy od kreatywności .basen super nawet dla tych którzy nie umieją pływać.jedzenie też ok można się najeść .Nie jest więc tak źle jak piszą inni.Pozdrawiam😘
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Horyniec jest ładnym miejscem spokojnym i cichym.Fakt że jest to zadupie ;) ale dlamnie to nie przeszkadza Krusowski budynek jest pięknym zadbanym sanatoriem.Zabiegi lux,jedzenie też pokoje super.Jak ktoś jedzie tylko dla rozrywki to bedzie wszystko na NIE :roll: Powrócę napewno dla zabiegów :serce: Pozdrawiam Ike44 i Bruna ;
Ika44
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2017 07:27
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Ika44 »

Dzięki za pozdrowienia
Sądzę że nawet ci którzy szukają rozrywki znajdą coś dla siebie.Są przecież Sawa Zdrojowy a i w krusowskim są tańce. Tylko dobry humor i odpowiednie towarzystwo.😃Pozdrowienia dla wszystkich
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ika44 pisze: 02 gru 2017 13:05 Dzięki za pozdrowienia
Sądzę że nawet ci którzy szukają rozrywki znajdą coś dla siebie.Są przecież Sawa Zdrojowy a i w krusowskim są tańce. Tylko dobry humor i odpowiednie towarzystwo.😃Pozdrowienia dla wszystkich
Zgadza się towarzystwo super i jest git. :D
ODPOWIEDZ