Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Andzia33 na jakie schorzenie jedziesz i czy już rezerwowałaś sobie pokój w Równicy. Ja jadę 02 stycznia, czyli trzy dni po zakończeniu przez ciebie turnusu.
Ostropest pisze: 12 lis 2017 01:57
Witaj, to pobyt poszpitalny. Papiery do NFZ złożyłem we wrześniu. W liście z NFZ napisali uzdrowiskowe leczenie szpitalne. Mam nadzieję, że dostanę zwolnienie, ale lekarka kierująca mówiła, że tak. W każdym razie zarezerwowałem już sobie jedynkę na III piętrze (tam gdzie rok temu był pluskwy brrr.. Mam nadzieję, że trochę podremontowali przy okazji dezynsekcji...). Pozdrawiam.
Andzia33, chyba, że jest ci obojętne czy dostaniesz jedynkę lub dwójkę. Równica prowadzi rezerwację pokoi przez infolinię. Ale wydaje mi się, że jedziesz pierwszy raz do sanatorium, bo takiego pytania nie zadała by forumowiczka ze stażem sanatoryjnym. Dla prawie wszystkich na tym forum ważne jest, jaki będą mieć pokój w sanatorium. Jeżeli jest rezerwacja to dlaczego z niej nie skorzystać. Takie jest moje zdanie, a ty zrobisz jak uważasz.
To jest Pan w dużym błędzie, kilkanaście razy byłam w sanatorium. Jedynek nie ma już wolnych, a kogo mi dadzą do pokoju to z tą osobą będę. Nie wybieram ludzi.
Zbyszku info o parkingu tak jak napisałeś nie ma ulg dla osób z karta parkingową dokładnie od marca 2017 roku znieśli . turnus ZUS to około 180 złotych jeśli pomyślna komisja to biorę Ustroń Kwiecień lub Maj