Stomil Ziemowit Iwonicz Zdrój 20.02.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
mart 36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2017 08:32
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Re: Stomil Ziemowit Iwonicz Zdrój 20.02.2018

Post autor: mart 36 »

Ziemowit to pierwsze moje sanatorium w jakim byłam,czytajac opinie i opisy widze ze nic sie nie zmieniło,ośrodek wg.mnie jest jak najbardziej w pożądku,baza zabiegowa taka jak wszędzie,czysto i kulturalnie.plus komercja ale takie czasy,uwielbiam Iwonicz ;) :serce: Kaucja za klucz 10 zł była w trakcie mojego pobytu :D
Awatar użytkownika
ptysiu111
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2010 17:16
Podziękowano: 3 razy

Post autor: ptysiu111 »

:D :D :D Maju na pewno spędzisz miło czas...Na pewno to będzie udany czas na podreperowanie sobie zdrówka...
Wtedy wrócisz do domku wesoła i szczęśliwa... W Iwoniczu na pewno poznasz nie jedną Maję czy Gucia...
Być może jednym z ich będziesz wracała do domku...I zostanie przyjaźń na zawsze...
:D :D :D
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: Maja1912 »

Oj Ptysiu111 się rozmarzyłeś w moim imieniu :mrgreen:
Ważne bym zdrówko podreperowała, wróciła wypoczęta i zadowolona :D :D
Pewnie i parę pszczółek na swej drodze też spotkam ale do ula wracam sama :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam :kwiat:

mart 36
Byłam w Iwoniczu i w sanatorium i prywatnie i tez jestem w nim zakochana bo uwielbiam takie miasteczka z "klimatem".... :D :D
Baza zabiegowa taka jak wszędzie - raczej lepiej żeby tak nie było, bo z tym jest różnie ... ;), po prostu ważne by była dobra, bo po to w końcu jeździmy do sanatorium by przede wszystkim podreperować zdrowie :D :D
A kaucja za klucz to mnie zaskoczyło, tego nie znam :o
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: jan19557 »

Kaucja za klucz jest nadal.
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak się zastanawiam co kuracjusze w Ziemowicie robią z kluczami (poza andrzejkami), że kaucja jest pobierana :mrgreen:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nic w tym dziwnego bo wychodząc na spacer nie musisz zostawiać klucza na portierni bo każdy ma swój i w razie zgubienia należy ponieść koszt. Podobnie miałem w którymś z sanatoriów z tym , że kaucja była za pilot TV. W Stegnie w Fali jest 1 klucz i jak ktoś wychodzi to musi zostawiać klucz na portierni a drugi wracając z zabiegu zostaje zamknięte drzwi i bieganie po piętrach za kluczami nie jest przyjemnością szczególnie po basenie, w Perełce w Ciechocinku pobierają opłatę za prześcieradło. Kaucja jest zwracana przy wyjeździe więc nie jest to chyba jakiś problem. To jest prywatny ośrodek więc się zabezpieczają.
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie rozważam tego w kontekście problemu tylko pierwszy raz z tym się spotykam. Sama byłam w sanatoriach, prywatnym też w pokojach dwuosobowych zawsze były dwa klucze, w typu studio 2+1 nawet trzy klucze bez kaucji dlatego jestem zdziwiona i tyle.Tym bardziej, że nikt ze znajomych jeżdżących do sanatorium o kaucji mi nie mówił. Skoro pierwszy raz o tym słyszę to się głośno zastanawiam i nic więcej.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie dziwię ci się bo to rzadkość ale takie dziwolągi się trafiają. W Rymanowie i w Krynicy musiałem płacić kaucję za pilot na parking który w Krynicy zgubiłem i musiałem odkupić . Podobnie w Wieńcu Zdroju płaci się kaucję za kartę magnetyczną która jest niezbędna do funkcjonowania ( wejście do pokoju, światło itd).
Awatar użytkownika
ptysiu111
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2010 17:16

Post autor: ptysiu111 »

Maju nie przejmuj się [cenzura].
Skup się na pozytywnym myśleniu i zabraniu ze sobą dobrego samopoczucia,a reszta na pewno super sama się ułoży w Iwoniczu Zdrój jak zawsze.
Pozdrawiam. :kwiat:
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję Ptysiu :serce:
Mam taki zamiar :) Chcę a w zasadzie już nastawiona jestem pozytywnie, zabiorę ze sobą dobry humor i poddam się kuracji w Iwoniczu :D
Sądząc po odzewie to na dodatek wybiorę sobie pokój jaki zechcę bo konkurencji nie będzie :lol: :lol: :lol: :lol:
Ty jedziesz przede mną i też ciszę masz więc wybór pokoju tak jak i u mnie będzie dla Ciebie niczym nieograniczony :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ