Piwniczna-Zdrój wyjazd 24.08.2017 - zabiorę autem

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
NOVA55
Na forum od: 12 lip 2017 12:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Piwniczna-Zdrój wyjazd 24.08.2017 - zabiorę autem

Post autor: NOVA55 »

Witam, mam pytanie czy jedzie ktoś na turnus od 25 sierpnia do Piwnicznej Zdroju? Jestem z Mazowieckiego NFZ , bede wyjeżdżac 24 - go samochodem i ew moge kogoś zabrać.
Może też ktoś z Was zna to satorium Limba , bo tam już był?
Pozdrawiam ciepło
Ostatnio zmieniony 14 lip 2017 19:11 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Kto wyjeżdża pod koniec sierpnia do Piwnicznej Zdroju?

Post autor: BarbaraSzczepanska »

Byłam w Piwnicznej Zdrój 2 krotnie sanatorium Limba jest dobrze zabiegi na miejscu pokoje są ok jest czysto kawiarnia bardzo nie do finansowana ale może być male ale ładne miasteczko jest gdzie pochodzić idąc do pijalni bardzo ładna trasa do Słowacji blisko do zakopanego 98 km są organizowane różne wycieczki oprowadza PAN Mariusz wspaniały człowiek ,recepcja ok stołówka dużą jedzenie dobre mile kelnerki kucharz wspaniale gotuje parking odpłatnie są 2 budynki połączone łącznikiem tylko nie ma basenu internet nie działa wszędzie ogólny zarys Piwniczna Zdrój oceniam na bardzo dobry czekam tez na wyjazd i moglabym jechać 3 raz bo można wypocząć pozdrawiam
NOVA55
Na forum od: 12 lip 2017 12:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: NOVA55 »

Dziekuje serdecznie za informacje - może sie spotkamy?
Tadek7775
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2014 07:39
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Tadek7775 »

Byłem w Limbie w 2014. Sanatorium pięknie położone w zakolu Popradu do Rynku ok. 1,5 km. Przecudne widoki, jest naprawdę gdzie pochodzić i gdzie pojeździć bo niedaleko przecież Stary i Nowy Sącz, Muszyna i Krynica. Samo sanatorium to dwa osobne budynki połączone łącznikiem. Podczas mojego pobytu lepszy był ten drugi (dalej od recepcji) bo był po remoncie. Wyżywienie faktycznie było jak na sanatorium rewelacyjne. Jeżeli chodzi o zabiegi to poziom raczej średni. Jeżeli chodzi o p. Mariusza to już podobno go nie ma w Limbie (info z ub. roku od innego przewodnika) a szkoda bo facet z niesamowitą wiedzą i zapałem, organizował nam wycieczki piesze po okolicy co drugi dzień.
Parking, telewizor płatny. Internet nie ale był mocno cienki i chyba lepszy w pierwszym budynku. Mogę jeszcze dodać że jest to jedyne sanatorium w Piwnicznej.
Życzę miłego pobytu i pozdrawiam
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: BarbaraSzczepanska »

Byłam w 2016 roku w marcu i PAN Mariusz był chyba że teraz go nie ma a tak to jest naprawdę dobre sanatorium w porównaniu do innych pozdrawiam :lol:
Awatar użytkownika
Claire
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2017 19:02
Staż sanatoryjny: 6

Re: Piwniczna-Zdrój wyjazd 24.08.2017 - zabiorę autem

Post autor: Claire »

Tak, to prawda. Super sanatorium, jedno z najlepszych w jakich byłam. Cudowna atmosfera, byłam tam w kwietniu 2017 na turnusie świątecznym; był wtedy jeszcze Pan Mariusz. Nie bardzo dopisała tylko pogoda. Brakowało jedynie basenu ale i tak chętnie bym tam wróciła. Pozdrawiam cały personel.
ODPOWIEDZ