Horyniec Zdrój CRR

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kmz44
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2017 20:09
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10

Re: Horyniec Zdrój CRR

Post autor: kmz44 »

Witam wszystkich!!! Mylicie panie sanatorium CRR KRUS z Domem Zdrojowym basen siarkowy i borowina są w Domu Zdrojowym. CRR KRUS posiada basen z wodą zdrojową a okładów borowinowych nie mają' jak byłam prywatnie dwa lata w temu w CRR to dostałam przypisaną borowinę i kąpiel siarkową w wannie na które chodziłam do Domu Zdrojowego /około 200 m/. Bardzo sobie chwalę ten pobyt i już zarezerwowałam pokój na czerwiec 2018 a zabiegi tym razem otrzymam z NFZ jako rehabilitacja ambulatoryjna na które wypisał mi skierowanie lekarz rodzinny. :lol:
Ika44
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2017 07:27
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Ika44 »

Droga kmz44 na borowine i siarkę chodziliśmy oczywiście że do Zdrojowego Ale zabiegi te dostajesz od lekarza zCRR lub dokupujesz sama więc dlatego piszę że są dostępne w sanatorium KRUS .Ja jestem zadowolona z pobytu w Horyńcu 😃 pozdrawiam
jarko666
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 sty 2017 14:07
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: jarko666 »

To że jest dostępna siarka i borowina , nie znaczy że się ją dostanie. :lol:
ODPOWIEDZ