Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam atrakcyjne panie, które do podbudowania własnej wartości potrzebują flirtów. Oj bardzo malutko wam kobietki potrzeba. Ktoś kto lubi tańczyć wybiera dyskoteki, kluby a nie sanatorium. No może rehabilitacji wymaga głowa (lub jej pusta zawartość).
W życiu prywatnym bardzo często odwiedzam miejsca, w których można potanczyć. Nie pijam alkoholu i jestem trzeźwo myśląca. Nie wydaje mi się, że musze być sztuczna podczas wyjazdu do sanatorium. Na głowę też nie narzekam bo zajmuję dość odpowiedzialne stanowisko w firmie. Hmmm, jak fajnie oceniac innych........
Tak, tak i trzymać go mocno na niezbyt długim ale bardzo mocnym łańcuszku bo jak się zerwie.......... :shock to ciag dalszy wiadomy i nie ma co się dziwić
Droga sierotko, skoro ja nie zrozumiem tego co Ty napiszesz, to po co tak się rozpisujesz? Jeśli chociaż jedna osoba dzięki mojemu "namieszaniu", zmieniła swoje podejście do sprawy wyjazdu partnera do sanatorium, to bardzo dobrze. To są moje opinie. Reszta bywalców sanatoryjnych może sobie pisać co chce. Jeszcze raz do tych co nie byli w sanatorium, to jest wspaniałe miejsce do realizacji waszych ukrytych pragnień.
Droga aggi13 nie wszyscy tacy są jak piszesz, ja byłam w sanatorium i nie miałabym nic przeciwko temu aby i mój mąż tam jechał. Jeśli zechce cię zdradzić to zrobi to i na miejscu nie musi jechać do sanatorium. Ja gdybym nie wierzyła mężowi to też bym musiała siedzieć w domu i go pilnować bo przecięż jak ja pojadę do sanatorium to on mnie też może zdradzić w domu np. z sąsiadką. No chyba że masz takiego nie wiernego męża to go pilnuj, ale pamiętaj że go tym zachęcasz do zdrady, bo chłopina może tego nie wytrzymać i może się zbuntować.
Witam. Jeśli każdy z Was ma takie gotowe patenty na szczęście w małżeństwie, to piszcie może bloga na ten temat. Ja napisałam na początku tylko krótką informację o sanatorium Muszyna. Odezwały się oburzone osoby. Ja również uważam, że nikogo nie należy pilnować, czy trzymać na smyczy.
Sretetete! Wlasnie poznac kogos w sanatorium to jet cos,nic dodac nic ujac. Kazda potwora znajdzie swojego amatora a fajny facet nawet dwie. Szkoda mi was dziewczyny,siedzicie na dancingu i nikt was nie prosi do tanca,ja bym was wszystkie wytanczyl do utraty tchu aaaaale ja siam nie dam rady haha.Cale zycie uwazalem ze jestem [pupa] i nigdy nikogo nie poznam i cooooo? szybciej poznalem niz pomyslale a jakosc palce lizac. Dancingi,wieczorne spacery,pijalnia wod i przytulanki. super,super tego mi trzeba.