HOTEL Olecko

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ola66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 wrz 2015 10:47
Oddział NFZ: Pomorski

Re: sanatorium HOTEL Olecko

Post autor: ola66 »

Witam :) chcę się wyrazić do tego co napisała wcześniej Martuska pro po ZUS że oni dają listę do ośrodka zabiegami ..
Po 1 - ZUS nie daje żadnej listy dotyczącej zabiegów !!! w każdym sanatorium !!!
2- może tyko być w tym 2 zabiegi ćwiczeń , grupowo lub indywidualnie .
3 - też zaliczenie spotkań relaksacyjnych , bhp, żywnościowych ..A pozostałe to właśnie p. doktor przydziela w zakresie SCHORZENIA !!!
Jak byłam w sanatorium to miałam przeważnie mokre zabiegi ( basen , hydromasaże, borowiny , kąpiele siarczane itp )
Wiadomości to wiem z samego DEPARTAMENTU ZUS WARSZAWIE( samą kierowniczką ZUS rozmawiałam) , gdyż wkurzało mnie to , że na przykład w tym samym sanatorium lekarz jeden daję np:borowinę czy basen a drugi mówi że ZUS zabrania :evil: nawet nie potrafili się umówić żeby jednakowo przydzielać zabiegi .
Życzę powodzenia i trafienia na dobrych doktorów a tacy też się zdarzają :)
Pozdrawiam
ruda74
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2017 20:28

Hotel Olecko

Post autor: ruda74 »

Witam, właś