Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja bym się tak nie zniechęcala,Dwa razy byłam w listopadzie/Szczawnica,Ustroń/ a raz w styczniu/ustka/ jeden raz tylko mi się udało być w sierpniu i chyba te miesiace listopadowe wspominam najlepiej.Krótki dzięń dlatego trzeba inaczej zorganizowac sobie czsa więcej czytałam, duzo ciekawych rozmów z ludzmi,więcej chodzenia na tańce i więcej czasu dla siebie.Poza tym przyjelam zasade że lepiej wypoczywać w listopadzie niz pracować.Wszystko zalezy od naszego nastawienia.Ja mieszkam w Krakowie i miasto w miesiacach zimowych i listopadowych jest wstretne a tam gdzie pojedziesz napewno bedzie slicznie/moze nie pisze poprawnie ale jestem poki co inwalidka ręka złamana z wsatwiona płytką , a wszystko przez kobiete czołg która mnie tak pchneła na chodniku poczym sobie poszła nie udzielajac mi pomocy/niech jej ziemia lekka będzie/
Dzisiaj Pani z NFZ pozbawiła mnie złudzeń.Wniosek skladałam w pażdzieniku 2011 dzisiaj mam numer 1867 a sanatorium powinnam sie spodziewać pazdziernik, listopad.Czyli byłby to już trzeci raz mój wyjazd w listopadzie.Widocznie mnie ten listopad kocha.Miało byc 18 miesiecy czyli powinnam juz dawno wrócić z sanatorium.
malgonia ,myśle,że na dniach,aby było jutro,napisze.Trzymaj kciuki,bo strasznie mi zależy żeby jechać w sierpniu.Bedziesz miała blisko do Krakowiaka.Miłego pobytu.Pozdrawiam.Najlepszy lokal w Iwoniczu.