Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
A pewnie!
Corsę na świątecznie i karnawałowo odstawię!
A przed wyjazdem szarpnę sie jeszcze na myjnię, a co!
Więc pamiętajcie, jeśli ktoś chciałby się przewieźć, to obuwie trzeba będzie na bambosze zmienić,
by wycieraczek nie upaprać!
No nie wiem po czym stwierdzilas że jestem ciekawy to do Pani z Sosnowca dla mnie to możesz i bez szpilek przyjąć szybciej to Ty mnie zauważysz niż ja Ciebie a może to sosnowiczanka zdradzi swoje imię skoro razem mamy spedzic tam 24 dni slowo razem prosze czytac ......pod jednym dachem .....bo 5set uważa że podanie swojego imienia jest wielkim nietaktem
OK, przekonałaś mnie tymi szpilkami i mini!
Mogę nawet i przez Sosnowiec jechać do tego Beskitu
Tylko Sosnowiczeczenka to nawet po trzeźwemu nie dam rady wymówić
Już lepiej by mi poszło Szczebrzeszynianka
5 set pisze: 17 gru 2017 11:47
A pewnie!
Corsę na świątecznie i karnawałowo odstawię!
A przed wyjazdem szarpnę sie jeszcze na myjnię, a co!
Więc pamiętajcie, jeśli ktoś chciałby się przewieźć, to obuwie trzeba będzie na bambosze zmienić,
by wycieraczek nie upaprać!
...Proponuję bo miało to miejsce również Zimą przy wjeździe do Krynicy od strony Nowego Sącza jest ..
PROFESJONALNA Ręczna Myjnia Samochodowa.
Nastawiona właśnie na Super Wjazd do Krynicy,aby autko elegancko prezentował się na podjeździe pod krynicki BESKID
Słyszałam ze ktos tu zabiera swoje zapasy z piwnicy tzn...nalewki o smaku malinowym ,truskawkowym .Takze obiecuje ze przy kawce i nalewce wlasnej roboty przdstawię sie. Tez jestem takiego zdania ze wygodniej tutaj posługiwac się niczkami
z myjni skorzystam i owszem czyli nie myje na wyjazd na nalewkę już zapraszam bardzo chętnie ,a i kawę mam zawsze dobra ......ciasteczko do kawy myślę że to Ty wybierzesz sosnowiczanko..... tylko przypomnij czy Ty też w Beskidzie będziesz......musze Ci powiedzieć że długo tu nie pisałaś, ale teraz już wiem dlaczego A sory w tym roku z malin nie bedzie