Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
sergio - ja byłam raz (daaaaawno temu) z rowerem w sanatorium (wtedy jeszcze mogłam full km robić - teraz niestety 10-15km i więcej nie mogę, ze względu na nowe/stare schorzenie).
PW to inaczej Twoja poczta forumowa wchodzisz w prywatne wiadomości . a może koleżanka nie wysłała nic do Ciebie. Myślę ,że okolice Ustronia to rower dla ludzi zdrowych Co innego Stegna ,Dziwnówek , Połczyn teren plaski . W górkach wiem bo jeździłem potrzeba kondycji. Wszędzie gdzie byłem zabierałem rower .
Ostatnio zmieniony 18 gru 2017 09:29 przez sztani, łącznie zmieniany 2 razy.
Tojka pisze: 17 gru 2017 23:45dostałam zaproszenie do orzecznika
3 stycznia
sergio - ja byłam raz (daaaaawno temu) z rowerem w sanatorium (wtedy jeszcze mogłam full km robić - teraz niestety 10-15km i więcej nie mogę, ze względu na nowe/stare schorzenie).
Dziękuję za odpowiedź jedyną jak na takie duże forum , my jeździmy często to też pewnego rodzaju rehabilitacja .
Rozumiem , że Tobie zdrowie nie pozwala, ale może z czasem lepiej będzie czego serdecznie życzę Tobie.
Zdrowia i Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.
sztani pisze: 18 gru 2017 09:24
PW to inaczej Twoja poczta forumowa wchodzisz w prywatne wiadomości . a może koleżanka nie wysłała nic do Ciebie.
Cześć Sztani dostałeś moje PW? Dzwoniłeś ? Ja nie bardzo mogłem odpisać bo numer miała żona a ja cały tydzień noce i mijaliśmy się. Ustroń to też możliwość jazdy po płaskim do Wisły więc nie mów , że tylko dla zdrowych każdy ma inną przypadłość dla mnie to też rehabilitacja więc nie generalizuj ok:) Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 gru 2017 09:32 przez sergio_1 2 3 4, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak dostałem i dzięki.
Tojka mam nadzieję ,ze się pochwalisz miejscowością . Bo pewnie dostaniesz tam gdzie chcesz
Sergio 1234 Był kiedyś temat na forum dotyczący zabierania roweru do sanatorium . Sam tam dużo pisałem .
Po płaskim ale rower trzeba do Równicy doprowadzić . I nie generalizuje po prostu znam swoje możliwości To tak jak z jazdą sankami zjedziesz i trzeba pod górkę podejść
Jeśli pojadę autem to rozważę zabranie roweru.
Ja dostałem zawiadomienie o komisji po tygodniu , i tydzień później no może 10 dni miałem komisję .
Na dzisiaj już czekam na wyjazd od 22 marca do Daniela . Oby narty nie były potrzebne zamiast roweru :):)
MOże trochę nie w temacie ale mam pytanie bo mam przesyłac do sądu dokumentację medyczną i nie wiem czy dołączyć do niej wypis z sanatorium i turnusu rehabilitacyjnego czy może lepiej nie , jak się zapatrują na takie pobyty nie zusowskie