lesnik-drzewiarz Krynica- szukam opinii

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
jolata
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 13:03
Staż sanatoryjny: 3

lesnik-drzewiarz Krynica- szukam opinii

Post autor: jolata »

Nikt nic nie pisze o tym sanatorium 'ciekawa jestem .Moze tam sa pustki, ja jade od 3 sierpnia dobrze bylo by cos wiedziec
Panilasu
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2013 14:09
Oddział NFZ: Lubuski

Re: lesnik-drzewiarz Krynica- szukam opinii

Post autor: Panilasu »

Coś można o nich poczytać w googlach - nie umiem linka skopiować bo jakies setki znaczków mi wskakują, więc po prostu w googlach wpisz opinie leśnik drzewiarz:)
Awatar użytkownika
jolata
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Wyjazd sie zbliza ,nikt z forumowiczow nie jedzie. Trudno bede sama spacerowac :|
anoraf
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 lip 2013 23:09
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: anoraf »

Jolanta, miało być pomocnie a wyszło trochę głupio, za linki dla Ciebie mam ostrzeżenie od Admina. Spróbuję się trochę zrehabilitować cytatami:
>>kilka dni temu wróciłam z tego sanatorium, było wspaniale, kuchnia bardzo dobra, zabiegi bardzo skuteczne, pracownicy przemili zarówno z zabiegów jak i personel sprzątający, dziewczyny z recepcji zawsze uśmiechnięte, po prostu super.<<

>>W Leśniku byłem w 2010r. na turnusie sanatoryjnym z NFZ. Pokoje 1 i 2 osobowe. Miła obsługa, dobre jedzenie i wszystkie zabiegi na miejscu.
Jestem z pobytu zadowolony.<<

>>Ja też miałam przyjemność wypoczywać i rehabilitować się w Leśniku. Właściwie śmiało mogę podpisać się pod każdą wcześniejszą opinią. Zadbany ośrodek,
mili i kompetentni pracownicy (zwłaszcza pan Tomek), urozmaicone posiłki. Można oczywiście dorzucić "kamyczek" ze przy wiatrach i mrozie okna nie do konca utrzymuja ciepło a stronę internetową warto by wzbogacić. Jednak na pewno mgę polecić ten ośrodek każdemu szukającemu wypoczynku i dobrych warunków pobytu.<<

Budynek 4-piętrowy z windą. W pokojach radio, telefon, w części nowe łazienki, w większości z balkonami. Parking płatny. Kawiarnia jest, wieczorki będą ... :D
Bardzo udanego pobytu życzę i przepraszam za zamieszanie :oops:
Awatar użytkownika
jolata
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dzieki, wyjazd sie zbliza ,chyba zaczne sie pakowac.. 8-)
Awatar użytkownika
jolata
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Co z internetem w tym sanatorium .niewiem czy brac laptopa ,czy zrobic sobie wakacje od netu?
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Jolata,nie byłam w Leśniku Drzewiarzu,ale od kuracjuszy stamtąd słyszałam bardzo pozytywne opinie.
Chadzać sama nie będziesz bo do Krynicy jeździ mnóstwo osób.Ja wybieram się tam 11 sierpnia.Jak chcesz możemy się spotkać na spacerek z kijkami.
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2013 19:12
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Ja-ga »

Witam. Ja też szukam opinii o tym sanatorium, ale mnie pobyt wypada zimą tj od 1 grudnia :roll:Obawiam się trochę że dzień krótki i niewiele można zobaczyć. Napisz proszę jak ci tam było.
A może ktoś już ma skierowanie w tym terminie????
Awatar użytkownika
jolata
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Jesli chodzi o sam osrodek jest ok. Pokoje od 1 do 3 osobowych,czesciowo wyremontowane.Ja bylam w 2 bez balkonu w czesci przed remontem ale spoko da sie przetrzymac 3 tygodnie,czysto,. Zabiegi dobre,personel taki ze mozna sie z nimi dogadac w sprawie godzin zabiegow nie koniecznie wedlug grafiku/nie wszedzie,w ramach wolnych mocy przerobowych/.
Jedzenie prawie codziennie inne.dobre.dla mnie wystarczajace.
Kawiarnia prawie caly czas zamknieta,chodzilismy na balety do continentalu po sasiedzku,lub dalej . Osrodek polozony prawie w centrum, tylko ostatnie sto metrow pod stroma gorke.
Jesli cie interesuje cos szczegolnie to pytaj jak bede wiedziec to napisze. Pozdrawiam
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2013 19:12
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Ja-ga »

Bardzo dziękuję.,Ciekawa jestem czy są wycieczki po okolicy, chociaż w grudniu, po obiedzie już ciemno, więc zostaje Continental..... i inne 8-)
ODPOWIEDZ