Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Grzegorz jesteś z tego samego powiatu co ja.
Zgadzam się z Tobą, że my z nizin trochę obawiamy się jazdy w zimie po górkach, a szczególnie po nieznanym terenie. W Iwoniczu, ani w jego okolicach nie byłam nigdy. W dodatku samej jechać, trochę nie bardzo....
Nie obawiajcie się zabrać samochodu , tam nie ma żadnych gór po których będziesz musiał jeździć. Nad morzem trafiałem większe podjazdy niż w tamtych stronach. Zdarzają się drogi kręte ale dość łagodne co ułatwia jazdę. W najgorszym razie zakładasz łańcuchy i wio koniku.
Janie wszystko prawda, ale w styczniu gdzie tam jechać: pustelnia,Prządki,Odrzykoń,muzeum górnictwa naftowego,Rymanów???
Pozdrawiam i przyznaję się nie posiadam łańcuchów na koła, a tym samym nigdy ich nie zakładałem.
Wedlug ostatniego wpisu, w styczniu w Iwoniczu nie ma co robić?
Skoro nie ma gdzie spacerować czeka mnie tylko rehabilitacja.....
A może....?
Czy ktoś był zimową porą, a jak tak, to jak upłynął ten czas?