Ciechocinek 04.01.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 gru 2017 03:41
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Ciechocinek 04.01.

Post autor: MegiMar »

Jestem zainteresowana kontaktem z kimś, kto w terminie 4-28.01.18 będzie przebywał w uzdrowiskowym szpitalu kolejowym. Chętnie umówiłabym się na wspólne zamieszkanie w pokoju 2 osobowym. Wyjeżdżam 3 stycznia z Lublina, mogę zaoferować też przejazd :)
kowaljerzy
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2017 07:56
Oddział NFZ: Pomorski

Re: Ciechocinek 04.01.

Post autor: kowaljerzy »

Najlepiej brać jedynkę jest się niezależnym.Pozdrawiam
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dziękuję za radę🙂, jednakowoż wiem z doświadczenia, że mieszkając w „jedynce” trudniej się oswoić z sanatoryjnym towarzystwem. Ja jestem osobą bardzo towarzyską, lubię śmiech, ciekawe rozmowy, niekoniecznie paplaninę, choć szczerze, wolę tę niż skazywanie się na „rozmowy z myślami”, a poza tym uwielbiam tańczyć i byłoby wspaniale, gdybym w tej osobie miała towarzyszkę, niekoniecznie na parkiecie 😜 czekam zatem na info, pozdrawiam. Ach jeszcze pytanie, czy byłeś, do autora🙂 w kolejowym? Czytając opinie mam mieszane odczucia i nie wiem czy strach się bać‼️
kowaljerzy
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam w Kolejowym nie będziesz się nudzić piękna sala taneczna,blisko centrum.Gwarantuję Tobie że na nudę nie będziesz miała czasu.Pozdrawiam Jerzy
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Jerzy, miło, że odpisałeś🙂 Byłam już w Ciechocinku w Juljanówce w lecie, 7 lat temu, pobyt wspominam, szczerze, ambiwalentnie, gdyż trafiłam na osobę z problemami alkoholowymi, ale były też pozytywne emocje. Na to forum przypadkowo trafiłam i mam nadzieję, że jeszcze się odezwie Ktoś, z kim mogłabym nawiązać kontakt przed wyjazdem, pozdrawiam, Małgorzata
kowaljerzy
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ja do Ciechocinka wybieram się 11stycznia bywam tam co roku z moim kolankiem żeby go wspomóc .Wybieram niekiedy Inowrocław bo z Gdyni jest najbliżej .Pozdrawiam Jerzy ;)
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

A zatem w jakiejś przestrzeni czasowej będziemy razem w tym kurorcie, czy możesz zdradzić, nazwę sanotorium do którego się wybierasz?
kowaljerzy
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Małgorzato to żadna tajemnica będę w Perełce dlatego że pokoje dla pełno płatnych są super ,zabiegi są na miejscu w cenie dostaję pięć.
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

To ok, że nie tajemnica🙂 Ja dostałam skierowanie z ZUS, zatem nie miałam wyboru, troszkę żałuję, że pobyt będzie zimą, ale cóż, karnawał w pełni, iluminacje świąteczne, więc mam nadzieję, że będzie miło. Pozdrawiam 🙂
kowaljerzy
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Małgorzato wełnę i druty zostaw w domu zimy nie będzie odpoczniesz psychicznie i fizycznie to pewne. :)
ODPOWIEDZ