Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór nocne marki
Gorączka przedświąteczna, termometra nie trzeba
Już nie biegajcie po korytarzach , inne terminy wybierajcie
Niespodziankę dzisiaj miałam
Jeszcze prace kulinarne wszystkich czekają
Hello nocne marki
Dobry wieczór czy jest tu ktoś ? czy jednak wszyscy bardzo zajęci?
Grażynko nie zawsze można zrezygnować ja dziś podwójni zaliczałam białe korytarze i sor też
Teraz pozdrawiam z mojej kanapy
Kości całe ale może być problem bo to jest to słabsze kolano.Na razie to głównie ból , krwiaki itp atrakcje.chodzić praktycznie nie mogę.
Zupełnie zbędna atrakcja, zwłaszcza teraz.
Jutro muszę trochę pogotować, na jrdnej nodze
Adelko daj sobie przyzwolenie na chorobę...świat się nie zawali jak czegoś nie ugotujesz.
Mnie dziś ubezpieczyciel zrobił niespodziankę.Wczoraj byłam u lekarza na komisji a dziś na koncie 1500 zł.Fajny prezent pod choinkę.
Witam Nocne Gaduły. Jak tu nie mknąć białymi korytarzami... Wszak to moja praca.. Wróciłam do domu z mokrymi plecami.. Czy idą święta.. U mnie na oddziale tego nie widać. Pozdrawiam Nocne Gaduły.