Ciechocinek 04.01.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 gru 2017 03:41
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Ciechocinek 04.01.

Post autor: MegiMar »

No właśnie, chyba czas porzucić druciane robótki i pośmigać na parkiecie😜
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Nadal jednak Nikt się nie zgłosił na współdzielenie pokoju, ze swojej strony zapewniam dobry humor, pozytywne nastawienie, mimo, że zima❄️☃️ a ja w paluszki marznę, a z robótek ręcznych, to ewentualnie parzenie herbaty i kawy, tylko ja piję z potrójną ilością mleka😜to w zasadzie można by uznać za mlecznik z nutką kawową, może jednak kogoś skuszę❓
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Chętnie bym się z tobą wybrał do kolejowego. Niestety mam od 30,01 w Grażynie. U ciebie przynajmniej tańce na i wszystkie zabiegi na miejscu Powodzenia.
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Miło mi to czytać Janku 🤗 Mam wrażenie, że masz spore rozeznanie w ciechocińskich sanatoriach, może mógłbyś podzielić się wiedzą na temat Kolejowego, czytałam, że standardem raczej nie przypomina hotelu***, ale to jakby nie najważniejsze, interesuje mnie bardziej strefa zabiegowa i jakie polecasz lokale na tańce, czytałam o 6 najlepszych. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,Pięknie Kusisz Megi-Mar :P z takim podejściem do pobytu zapewne jak nie tutaj to na miejscu znajdziesz Miłe Towarzystwo do uzupełniających zabiegów rehabilitacyjnych ;) co do lokali do potuptania to zrobisz rozeznanie sama na miejscu-dość często zespoły zmieniają lokale i z towarzystwem musisz sama wybrać co Wam najbardziej odpowiada-Skutecznej Rehabilitacji i zajęć uzupełniających Życzę i Pozdrawiam :) pokazuj się i pisz coś w tym temacie żeby był zawsze widoczny to może ktoś się odezwie z podobnym terminem bo Ciechocinek to popularne miejsce i tu raczej z jego ilością miejsc do potupania-nie można się nudzić,Powodzenia i mam nadzieję że po bardzo udanym pobycie skrobniesz Nam tu opinie o Obiekcie,Zabiegach i Socjalu-Miłe-jestem pewien że takie będą-wspomnienia-zachowaj już tylko dla Siebie ;) z góry Dziękuję :)
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dziękuję Andrzeju za rady wytrawnego kuracjusza i empatycznego nastawienia do innych 🤗, dzięki Tobie to forum bardzo zyskuje🙂. Mam nadzieję, że podczas pobytu w Ciechocinku doświadczę pozytywnych wrażeń i w zakresie zdrowotnym, (bo to wszak najważniejsze), jak i towarzysko - relaksacyjnym, z całą pewnością będzie to odskocznia od codzienności. Pozdrawiam milutko, a kuszenie jest „ a la carte”😈
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Przypominam się jeszcze przedświątecznie 🎄Być może w ferworze przygotowań i krzątaniny umknął mój post , zatem jeszcze raz, wybieram się na turnus z ZUS 03.01.2018 do Kolejowego w Ciechocinku, proszę o kontakt osoby, które w tym terminie również się tam wybierają, pozdrawiam 🎅☃️
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Megi masz to szczęście, że kolejowy mieści się pośrodku głównej ulicy i wszędzie masz blisko . Zabiegi jak wszędzie , niczym szczególnym się nie wyróżniają ale parkiet na miejscu co w zimie ma znaczenie bo przy złej pogodzie nie musowo nigdzie wychodzić ale jeśli zechcesz to wybór masz tak jak wcześniej czytałaś na forum. Reszta wyjaśni się na miejscu tak jak pisał ci Andrzej. Musisz wytrzymać jeszcze 2 tygodnie.
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Przypominam się 🙂 Jestem niepocieszona, że brak odzewu, pozdrawiam jeszcze świątecznie 🎄
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Cóż... moje niepocieszenie jest coraz bardziej głębokie, jednakowoż, nie tracę wiary, że a nuż (i nie chodzi mi bynajmniej o "nóż krajalniczy"), Ktoś się jeszcze odezwie, pozdrawiam czytających i odpowiadających :)
ODPOWIEDZ