Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Princi pisze: 25 gru 2017 00:20
Andrzej ale jesteś rozśpiewany .... no z tej strony jakoś Ciebie nie znałam
Nie było okazji to dzioba nie......darłem niestety brakuje mi góralskiego wspólnego śpiewania z braćmi,i nie tylko ...góralskiego nie było dawno okazji do śpiewania -choćby na ognisku-trza by było to zmienić-zanim głos się całkiem straci i pamięć.......uleci
Zdar-ek1 pisze: 25 gru 2017 00:38
Hej, nocne marki. A ja kolację zjem rano, i Rapaholin nie potrzebny, bo jestem w pracy. Wszystkim wesołych Świąt i błogiego spokoju.
Witam,żyjemy ponoć w wolnym kraju-tak że możesz zjeść kiedy Ci odpowiada,Dzięki za Życzenia-dla Ciebie też Wesołych i Wszystkiego Najlepszego