Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj na forum . Fajny przydział ,gratuluję . jednak Twój temat należy przenieść do działu ""wyjeżdżam do sanatorium "" pięterko wyżej . W tamtym dziale piszemy o wyjazdach i przydziałach . Tu opisuje my miejscowości uzdrowiskowe . Tytuł zostanie poprawiony o dopisanie daty i miejscowości . Zrobi to Moderator . Więc szukaj tematu w wyjazdach przypominaj się w nim w miarę możliwości i nie zakładaj nowego . W ubiegłym roku z ZUS nie było Medikura . Pozdrawiam
Malgaga, niestety Ja jeszcze nie mam przydziału do sanatorium, dopiero złożyłam prośbę do ZUS-u o rehabilitację. Pytałam, ponieważ chętnie bym pojechała do Kołobrzegu robię rozeznanie . Pozdrawiam serdecznie