Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No pewnie Słonko... ja tylko chciałam pomóc tak jak Felice... może znajdziesz coś fajnego w innym sklepie... czasami jak się nie szuka to się na fajne ciuszki trafia....
Słoneczko a cóż to za dieta cud. Uchyl rąbka tajemnicy.
Bo kobieta po 50-tce powinna być ubrana a nie czuć się jak przebrana. Wybieram siędo Krynicy, kompletuję przyodziewki i jakaś dieta po świętach musi zdziałać cuda
Odstaw cukier,słodycze,i zamień pieczywo białe na chleb żytni,i to wszystko,jeszcze przez pierwszy miesiąc odstaw mięso i wędliny,zamiast tłuszczu jedz avocado,
Jakiś dziwny temat,każda kobieta ubiera się tak jak chce,nieważne czy ma 20 ,czy 50 lat.Niejedna 20 latka może tylko pomarzyć o klasie 50 latki jeśli chodzi o ubiór.50 latka w podartych jeansach to jest to
chetny pisze: 29 gru 2017 20:34
No i tak powinno być nie tylko kobiety po 50 ale wszyscy powinniśmy się ubierać by nam było wygodnie i byśmy to my się dobrze czuli a nie bo taka moda
Chętny ty po tym sanatorium to taki..... taki.... inny jakiś się zrobiłeś
podoba mi się twoje image