Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzia_dek pisze: 31 gru 2017 13:35
Dla przykładu:
Wyjazd z Rzeszowa o godz. 22;30 (3.01.) do Warszawy (Zachodnia), przyjazd o godz. 3;40 (Neobus 17/276-01-95)
Wyjazd z Warszawy (Zachodnia) o godz. 5;00 przyjazd do Ciechocinka o godz. 8;25 (PKS Bydgoszcz 52/322-05-81)
W nawiasach masz podanych przewoźników i nr telefonów do nich.
Jest też trochę wcześniejsze połączenie z przesiadką w Krakowie. Dojazd do Ciecha na 5 rano.
Jeśli ten wyjazd jest z ZUS-u można tym wcześniejszym, jeśli NFZ to raczej to które podałem powyżej.
gosik0584 pisze: 31 gru 2017 14:39
Jakby jednak ktos jechał autkiem, chetnie bym,sie zabrała Wole to niż bujać sie w nocy po przesiadkach
Hey Gosik, pozdrawiam noworocznie Nie odpisywałam, bo balowałem . A zatem wyjeżdżam 3.01. z Lublina rano, ok. 8, gdyż mąż mój zawiezie mnie a później jedzie do Wrocka. Mam już zarezerwowany pokój w Ciech. Byłoby super, gdybyś na 8 dojechała do Lublina, pozdrawiam, Meg
Już jestem w Kolejowym i po wczorajszym, dramatycznym dniu przy recepcji, dzisiejszy jest do ogarnięcia Na temat pobytu, warunków i zabiegów napiszę w wątku” oceń sanatorium”, pozdtawiam kuracjuszy z Kolejowego i nie tylko
Mistrza powiadasz, oczywiście tego od Małgorzaty, rzec mogę jedynie, że u Bułhakowa to był tragiczny przypadek, tu zaś beznadziejny, raczej szybciej można się natknąć na kota Behemota Pozdrawiam, M z