Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Mila wiele z tych opinii jest subiektywnych. Musisz zatem wypośrodkować opinie i wyjdzie ta właściwa:D Mogę Ci tylko napisać tyle ,że Muszyna jest bardzo ładną choć malutką miejscowością. Pobyt tutaj daje wiele spokoju i odpoczynku od wielkomiejskiego gwaru.Miejsc do spacerów dużo. Organizowane są fajne wycieczki. Blisko masz komleks basenów , knajpkę z tańcami .Sanatorium położone jest w fajnym miejscu. Co do samego ośrodka nie wypowiadam się bo ja byłam w REVICIE. Jeśli będzie fajne towarzystwo napewno mile spędzisz czas czego Ci serdecznie życzę.
Byłem w sanatorium obok w "Muszynie" też na Msciwujewskiego odwiedzaliśmy się z kolesiami z Korony.Pokoje nieduże,internet jeden komp przy recepcji basenu brak,jedzenie znośne,widoki super bo budynek na górce.
A ja polecam Muszyne, bylam tam w tamtym roku, niestety tylko kilka dni i jestem zauroczona ta miejscowoscia. Jest gdzie pospacerowac. Polecam spacer do Szczawnika. Bylam tez wtedy w Krynicy i rozczarowalam sie, miasto w budowie - tyle tylko, ze jak jest budowa to jest szansa, ze niedlugo bedzie lepiej i piekniej. W Muszynie polecam restauracje w Rynku z pizza Oprocz dobrej pizzy podaja super dania wloskie makarony i pyszny polski schabowy. Wsszystko swieze. Chcialabym tam kiedys wrocic.