Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie mam pojęcia? Kiedy po jedziemy ale sądze że na pewno na jesień jeżeli nic się nie zmieni w NFZ Życzę Szczęśliwego Nowego Roku dużo zdrowia pomyślności i dobrego przydziału
Witam. Jest mi wszystko jedne gdzie nie mam wymagań co do regionu chcę tam gdzie są dobre zabiegi. Ale najważniejsze dzisiaj dodzwoniłam sie i jest sporo zwrotów ale na już 4,5.01 są góry i Inowrocław, nie wzięłam bo za szybko chociaż tydzień prędzej, dodam, że pani była bardzo miła.