Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Felice..szkoda że mnie nie będzie wtedy w Kgu bo bym Ciebie przewaletowała w domu..ale podaje namiary.Kobieta ma 3 apartamenty.Zadzwoń.Poda na jakiej stronie są widoczne poszczegolne miejsca. Numer tel.604262542...poda cenę ale do negocjacji..zależy jakie dni. Wracam 28go o 22.30...ostatni nocleg możesz u mnie mieć..zapraszam. alka❤
Alu ja jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji.Napisałam może....
20 idę do szpitala i nie wiem kiedy mnie wypuszczą.30/31 muszę być w Warszawie. Ten termin to takie moje małe przymiarki. Życie pokaże.
Felice..życzę żeby było dobrze.❤. Moje zaproszenie aktualne..troche mnie często nie ma..wiesz dlaczego ale już od II kwartału będę na miejscu...do zobaczenia.