Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam. Wypoczywałem w tym ośrodku trzy lata z rzędu w miesiącu sierpniu. Ogólnie ośrodek położony 5 min drogi od morza. Obsługa bardzo miła i uprzejma, jedynie do czego można się doczepić to do małych pokoi. Panie pielęgniarki z recepcji bardzo miłe, z przyjaznym nastawieniem do kuracjuszy i wczasowiczów, to samo Panie rehabilitantki. Baza zabiegowa niezbyt rozwinięta. Codziennie wieczorem jakaś impreza, którą to organizuję Pani od KO. Jedzenie wyśmienite i urozmaicone. Szefowa kuchni - mistrzostwo świata. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to pisz, chętnie odpowiem.
Tak jak pisałem, jedzenie jest wyśmienite. Śniadanie i kolacja to szwedzki stół. Jest na nim wszystko co tylko dusza zapragnie. Zawsze też, czy to śniadanie czy kolacja jest coś na gorąco. A racuchy serwowane jako dodatek do kolacji to normalnie poezja . Nie mogę tam jeździć bo co wracam do domu to śmietnik większy. Do plaży tak jak pisałem , parę kroków. Jeżeli mogą polecić to skręcając w prawo promenadą przy ławeczce z Panią Ireną ( proszę pozdrowić) dojdziemy do spokojniejszego zakątka plaży.
Jeżdzę do Pomorza od 3 lat i co mnie zdziwiło w tym roku? Całkowicie odremontowane pokoje i budynek! Byliśmy mile zaskoczeni. W końcu wygodne i eleganckie pokoje z widokiem. Pewnie tutaj jeszcze zawitamy
Byłam latem 2017 roku i jestem b zadowolona i podzielam opinie wczesniejsze. Jeżeli chodzi o warunki pokojowe to one są cały czas remontowane i wówczas standard rośnie. Plaża blisko, Jedzenie b dobre. Ustak przepiękna.