Znaki zodiaku i horoskopy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Danka51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 paź 2017 12:22
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Znaki zodiaku i horoskopy

Post autor: Danka51 »

Martinka pisze: 03 sty 2018 11:23 Kto ma 1 :?: :?: :)
Ja mam 1
Awatar użytkownika
Danka51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Patrząc na ten horoskop powinnam jechać na wczasy czyli do sanatorium. Cóż z tego skoro nie mam przydziału a o zwroty będę pytać jak przejdzie mi infekcja.Zobaczę wtedy świat w innych barwach jak tam pisze no i zrelaksuję się. Zobaczymy. Pozdrawiam wszystkie horoskopy od 1 do 9 :) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Maryann wiem, że są liczby mistrzowskie , ale mało o nich wiem poza tym co napisałaś :) ,
poznałam kiedyś osobę z 11 , koziorożec - wspaniały człowiek :serce:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ja jestem 11 i nie Koziorożec :)
Znaczenie liczby mistrzowskiej 11

Numerologiczna Jedenastka to wyjątkowa osobowość w… zwyczajnym świecie, dlatego nie sposób jej nie zauważyć. Liczba mistrzowska 11 oznacza ni mniej, ni więcej, że dana osoba posiada niespotykane zalety duchowe i umysłowe, nieporównywalne z innymi ludźmi, dlatego znaczenie liczby 11 rozpatruje się głównie we wskazanych aspektach. Każda Jedenastka jest obdarzona wspaniałym umysłem, bystrością oraz jasnością myślenia, ma bardzo rozwinięty zmysł wyobraźni. To silne osoby, pełne inteligencji, szlachetne, odważne a przy tym wrażliwe i umiejące łatwo odkryć, co gryzie drugiego człowieka. Empatia i intuicja to wielkie przymioty Jedenastek, które wiedzą, czym są ideały, myślenie humanitarne i współczucie.

Numerologia 11 mówi, że ludzie z tą wibracją są urodzonymi szczęściarzami, którzy często wpadają w kłopoty ze względu na niezłomny charakter, ale zwykle w finale spadają na cztery łapy. Jedenastki umieją być czułe i troskliwe, ale potrafią ostro zawalczyć o to, czego pragną, są nieustępliwe i zahartowane, ale nieobce jest im poświęcanie się dla dobra innych. Mimo tego, że liczba 11 wskazuje na ogólne powodzenie, to niestety z pominięciem sfery finansowej, w której te osoby nie zaznają stabilizacji. Mimo kłopotów natury materialnej, Jedenastki nigdy się nie poddają i często odnoszą wielkie sukcesy, paradoksalnie nie zawsze poparte wzrostem stanu konta. Niemniej osoby, którymi opiekuje się liczba 11, są niezwykłe – pełne zrozumienia i tolerancji, wszechstronnie utalentowane, bezinteresowne i skromne.

W miłości Jedenastki są świetnymi partnerami – wymagającymi, ale kochającymi, wiernymi i czułymi. Numerologia 11 podpowiada, że osoba z taką liczbą może szukać ideału, ale wrodzona inteligencja i intuicja uświadomi jej w końcu, że ktoś taki nie istnieje. W tym właściwym związku Jedenastka ceni to, co sama daje – oddanie, monogamię, namiętność i poczucie emocjonalnego bezpieczeństwa.

Wśród licznych wielu zalet, jakie posiadają Jedenastki, od czasu do czasu trafiają się i wady – wszak nie ma ideałów. Liczba 11 to także egocentryzm, snobizm, krótkowzroczność, zapalczywość i duża nerwowość. Jedenastki bywają także zamknięte w sobie, co utrudnia ich poznanie i docenienie przymiotów, zdarza się im również chorobliwa nieśmiałość – czują się wyjątkowe a jednocześnie boją się oceny innych lub porażki. Takie skraje emocje to charakterystyczne zjawisko dla osoby z numerologiczną 11 – wahania to naturalny element ich osobowości, dlatego bywają czasem chwiejne i niezdecydowane.
forumowicz

woww Felice - , dobrze, że nie jesteś koziorożcem , bo bym wymiękła :D ;)

no, no, nic dodać nic ująć :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bibi ja mówię,że na szczęście...dwóch koziorożców w domu to aż nadto...
Całe szczęście,że los obdarzył mnie jeszcze strzelcem w postaci drugiego syna.
forumowicz

ja się obstawiłam lwem i bliźniakami :)
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Felice, ja też jestem 11.. :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No Rybeńko i wszystko wiadomo...
Awatar użytkownika
Danka51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A wytłumaczcie mi co oznacza Koziorożec i 1. To już pewnie coś extra. Miłej nocki . Odpowiedź może być jutro ....może przez sen się coś wyjaśni :D :D :D
ODPOWIEDZ