Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj biorą nas na róbę w tym funduszu
Siostra dalej bez przydziału
skierowanie z 3.VIII.2015
numer aktualnie 149 i tak już od ponad miesiąca raz góra raz dół
Ewasiu życzę cierpliwości bo to czekanie mnie osobiscie wykańcza
Witaj Ewasia .... no to nie dobry NFZ . Jak oni nas traktują. A ja taki nie poprawny szybko kolejka ubywa składałem w listopadzie i już 1000 ubyło. . To myślę Zbysiu szybko pojedziesz a tu to nie takie proste hahahah . Więc uzbrajam się w cierpliwość i czekam na dobrą zmianę może Pan minister upora się z lekarzami a potem NFZ. U mnie słoneczko świeci to coś chyba mi się dobry humor włączył
W 2012 roku miłam przydział przy ponad 3 tyś numerze z wyprzedzeniem 3,5 miesiaca a i czas oczekiwania był 21 miesięcy!
Gdzie te czasy
Moja kolejka powoli jedzie wczoraj około 70 spadło i dalej na poczatku 32 tyś
Witam Wieniu2, Aniu-k, Zbych112, Elva, Stan-Jan123
Kochani musimy się uzbroić w cierpliwość
Na pewno ,na p e w n o..............oooooo wyjedziemy w 2018 r.
Nasz NFZ już się o to postara
Mój obecny numer 1964
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich nooooooooo i klikamy dalej
Czytam co piszecie i jestem w .... jest coraz gorzej
Siostra Wieni bez przydziału ... dzisiaj mija 29 miesięcy .... no to wyjazd juz po 30 miesiącu ...
Ja w 2015 wyjechałam po upływie 22 miesięcy , przydział miałam zaraz po weryfikacji ....
WITAM ... u mnie znowu ubyło ponad 100 numerków... więc pozytywne myślenie jak ubywa to ubywa . Zadziwia mnie tylko ten mechanizm bo w takim tempie to powinniśmy jechać zdecydowanie szybciej... Znowu jestem nie poprawny