Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Juswoz..mam prośbę o odpowiedż.Czy można wypożyczyć szlafrok na miejscu?? Dzwoniłam ale nikt nie odbiera tam...mają dyżury do 15tej bo przestuj teraz. Możesz pomóć??? Dzięki.
Felice...jesteś niezawodna ...jak zawsze.dzięki. walizka przygotowana. Szkoda,że nikt nie jedzie tam gdzie ja...no cóż więcej niespodzianek na miejscu a miejsce wspaniałe. Jutro wieczorkiem juz w drogę..pozdrawiam tych co wyjezdzaja i tych co oczekują na skierowania.
Jestem od wczoraj..9ta rano kluczyk do pokoju.Nie ma nic milszego jak taka miła niespodzianka po tylu godz.podrózy ale było ok.Kielce pks w remoncie.Kto się wybiera niech sprawdzi miejsce odjazdów pks i innego transportu ktory tam wyjezdzał. Szybka wizyta w dyzurce..u lekarza i wieczorem karty zaplanowane/99 zabiegów ufff dam radę/i od dzisiaj wg grafiku. Podziwiam organizację.Brawo 21 WSZUR Busko Zdrój. Wczoraj wieczoŕ autorski Pani Hanny Bakuły a dzisiaj na miejscu oczywiście w kawiarni. Pozdrawiam GronoNS..umykam na kolację...znowu brak czasu hi hi
Witaj Alka. Ty już na miejscu a ja ciągle nie mogę się ogarnąć. Walizka poszła DHD. A ja próbuję reszte ogarnąć. Jadę pociągiem do Krakowa , przesiadka na autobus i już bezpośrednio do Buska. Będę około 14,30. A resztę historii już wiesz. Pokój , lekarz itd.......Zazdroszczę Ci spotkania z Bakułą. Chyba było super. Pozdrawiam i do zobaczenia na deptaczku.
Krysiu..juz za chwilę i Ty wpadniesz w rytm życia na kuracji.Wez taxi/ przy pks/lub w centrum.Zależy gdzie wysiądziesz..ale jadąc z Krakowa podpytaj kierowce busa bo możliwe że gdzieś w okolicach/Górka/ będzie blisko jeśli nie masz przeszkod w dzwiganiu bagazu.mimo wysłania coś nam zostaje do noszenia. Dobrego dnia i do zobaczenia .
W kawiarni grają dobrze i o tym świadczy ilosc gości.Wczoraj kto nie wykupił wcześniej mógł mieć problem z miejscem.Dużo i z Włókniarza balowało.Dzisiaj koncert..jutro Belwederska..wesołe jest życie kuracjusza. ⛷tylko śniegu brak.
Witaj Alu- zmieniam Cię )))) Ja w 21 WSZUR będę już bodaj 4 raz. Na fotkach widzę, że pozmieniało się. Mam nadzieję, że dobrze się "kurujesz" ?! Pozdrawiam. Mariusz
Mar1972...dziękuję za życzenia. Jestem pierwszy raz więc nie wiem jak było ale wiem jak jest. Tak jak wszyscy oceniają..wygrana w loterię.Bardzo dobra baza zabiegowa..wyznaczone godziny ale zawsze jak tylko można to szybciej zrobią zabieg..óbsługa bezszmerowa..każdy wie co do niego należy i z uśmiechem to wykonuje. Wyzywienie b.dobre..ciacha lub owoce do obiadu/każdego dnia/..owoce do kolacj/nie w kazdym dniu/...dużo i smacznie. A tańce..co kto lubi i gdzie..dokładnie to kazdego dnia jesteśmy gdzie indziej..póżniej zobaczymy.Trafić na fajnych ludzi trzeba...ja tak trafiłam.A pokoje czyściutkie..nowe koce..nowe ręczniki..duży pokoj..lodowka TV i wszystko co potrzebne. Wrócisz zadowolony. ⛷⛷tylko śniegu brak i pogoda jak pogoda płata figla. Tyle na teraz.alka.