Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dorisie pisze: 30 gru 2017 15:03
Wg rozkładu jedzie bezpośrednio do Iwonicza przez Rzeszów i Krosno. Nie podano przystanku dla Janowa Lubelskiego. Telefon do nich to 730 858 282 w godzinach od 8 do 20.
DZiekuje badzo Dorisie ,Pomyslnosci w Nowym ROKU Zycze
ziibi666 ... jak jechałam samochodem to napewno przez Janów ale busem znosiłam źle podróż wiec może przespałam Janów... napewno był Kraśnik, Nisko, Rzeszów oczywiście ... jeśli to istotne dla Ciebie moge sie zorientować
MATYLDA77 pisze: 31 gru 2017 21:55
ziibi666 ... jak jechałam samochodem to napewno przez Janów ale busem znosiłam źle podróż wiec może przespałam Janów... napewno był Kraśnik, Nisko, Rzeszów oczywiście ... jeśli to istotne dla Ciebie moge sie zorientować
Ok.MATYLDA77,na ta chwile jeszcze nie istotne,wyjazd dopiero w kwietniu ,wiec cos sie jeszcze moze zmienic ,dziekuje i Wszystkiego Dobrego w 2018r.
Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim.
Matyldo 77 bardzo się cieszę, że będziemy na jednym turnusie, napewno się spotkamy. Może nawet razem wypijemy kawkę
Pozdrawiam