W takim tępie to mnie zima zastanie
Życzę Ci tego maja z całego

Witam Cię Sąsiadko. Szybko nr spadają, boję się, że za wcześnie mnie wyślą. Nie mam ochoty na wyjazd zimą, albo u progu wiosny.maria 71 pisze: 10 sty 2018 08:23 Nowicjusz1, daj znać o przydziale, kiedy z jakim nr, no i oczywiście gdzie? Pozdrawiam.

No zdarzają się jeszcze u nas skierowania po 19 miesiącach ale to nieliczne. Głównie 20 miesięcy. Moje 20 miesięcy mija w sierpniu. Jak sie coś przesunie to we wrześniu urlopu nie dostanę.Bunia pisze: 10 sty 2018 12:34 ............
Wyjazd nam wypada na grudzień. wg. prognozy NFZ 20 m-c
Znajomi czekają już 20 m-c ,jeszcze bez przydziału- wiec kolejka się wydłuża![]()

Dzień Dobry, niestety, masz rację, więcej jest podglądaczy, niż aktywnych forumowiczów, a później zakładam temat i cisza, kilkaset osób w sanatorium, ale przecież nikt nie jedzie, szukam współlokatorki do Jubilata w Lądku od 16 lutego i nic:( Uśmiechniętego dnia życzę.grzegorzgg67 pisze: 10 sty 2018 14:25 Witam, w lubelskim szybko spadają, lecz to nie świadczy /chyba/,iż oczekiwanie krótsze niż prognoza.
Wieści brak, 1500 osób co miesiąc dostaje skierowanie,a jedyne 10 coś tu napisze o wyjezdzie.Pozdrawiam.