Udanego wypoczynkuAnna-K pisze: 09 sty 2018 14:51 Jadę autokarem w sobotę o 18.55.
W Kołobrzegu planowo powinnam być o 7.05.
Czapkę i szalik obowiązkowo

Udanego wypoczynkuAnna-K pisze: 09 sty 2018 14:51 Jadę autokarem w sobotę o 18.55.
W Kołobrzegu planowo powinnam być o 7.05.

Mam tylko nadzieję, że nic się nie potłukło, bo szkło i paczka, hmmm... jakoś mi to nie współgra.zawiela pisze: 10 sty 2018 07:15 Zawsze się znajdzie w gronie jakaś osoba z autem,a jak nie...taxi,tak zrobiłyśmy ostatnio w Krynicy.Skoro odwiedziłyśmy Węgry i Słowację,paczki nasze ważyły po 17 kg [szkło dużo waży![]()
![]()
] .Chłopaki pomogli nam znieść na dół i zawieść taryfą za parę złoty ,na pocztę.

No to faktycznie, egzamin z pakowania paczek zdany na piątkę z plusemzawiela pisze: 10 sty 2018 18:02 Jestem specjalistką od robienie paczek![]()
![]()
![]()
Na poczcie zakupuje się folię bąbelkową,każdą szklaną...figurkę![]()
zakrecamy w folijkę,ładnie układamy w kartonie,wkładamy nie noszone szmaty lub zużyte i nieuprane
![]()
nie może być luzu,aby nic się nie przesuwało i włala.Zawartość przyszła w nienaruszonym stanie ,po powrocie można było degustować
![]()
![]()

Ewasia bardzo dziękujęewasia pisze: 10 sty 2018 19:23 WitamAniu-k życzę Ci wspaniałych :
zabiegów, ludków wokół siebie, pogody, pogody ducha,
wypoczywaj i nabieraj sił .
A tak nawiasem mówiąc to Ci się super trafiło,
też bym chciała do K o ł o b r z e g u![]()
![]()
![]()
![]()

Aniu