Tojka, Sergio, Grzegorz , wieczór zapadł. a ja styrana dniem dzisiejszym donoszę .,,,,, W Łodzi - Orzecznik potwierdza potrzebę rehabilitacji (lub nie) propozycja w systemie stacjonarnym , lub ambulatoryjnym. ( w moim przypadku stacjonarka -. Przy TAK). Ponoć od Nowego roku same ambu. Następnie nie bardzo wiem w jakim celu udajemy się do magicznego pokoiku , w którym kiedyś przed tymi lepszymi zmianami , Pani urzędniczka składała nam propozycję . Obecnie ta sama Pani ( bardzo sympatyczna ) informuje nas że termin i miejsce rehabilitacji ustala DEPARTAMENT. Na moje pytanie dotyczące miejsca ......odpowiedziano że orzecznik decyduje o potrzebie rehabilitacji a Góra (czytaj Departament

) decyduje co

, gdzie

i kiedy

Sumując , komisja , kwalifikacja ambu , stacjonarka , lub 0, Ambu... - znasz termin i najbliżej miejsca zamieszkania . Stacjonarka ,czekasz na miejsce i termin. Zerówka , bo i takie bywają ---

spadaj . Teraz dokładne dane stacjo.... Góra decyduje . Na moje pytanie o możliwym regionie kraju , ...odpowiedz ... Departament decyduje

. Możliwość sugestii lekarz ORZECZNIKA- Departament decyduje :shoTeraz sama wizyta u lekarz orzecznika .... czas badania ok 30 minut. dokładna spowiedz :, co boli , od kiedy , dla czego zrezygnowałam z operacji , co robię , od kiedy , dla czego , taki zawód a nie zdobyte wykształcenie , od kiedy dolegliwości., zawód wyuczony, wykonywany, z jakiego powodu ,nie wykonywany....stek pytań, których nigdy wcześniej nie przerabiałam

Pani Orzecznik , bardzo sympatyczna osoba , sprawiająca wrażenie że nie bardzo wie o co wszystkie te pierdoły mnie pyta . Bardzo profesjonalnie podeszła do badań ambu i fizjio....

a cała reszta to wydumana biurokracja .Gdzie i w jakim ośrodku będę rehabilitowana , dowiem się za ok. 21 dni. Jedno wiem ..ze ponoć ZUS nie jest zakładem LECZNICZYM (tak stwierdzono) i podstawą jest rehabilitacja a nie dodatkowe wskazania , o tym również decyduje DEPARTAMENT. Sumując , czekam 3 tygodnie z nadzieją na ośrodek z dobrą rehabilitacją , wszystko mi jedno , kiedy , gdzie , naprawdę jak nigdy zależy mi na tym aby jeszcze ......ot lista długa

ale wsioki silne i nie dadzą się :lol

Jedno , mnie intryguje, proszę odpowiedzcie

Czy mnie demencja starcza dopadła czy , już przez lata , temu wstecz , czekałam na decyzję ... Z GÓRY

Cosik Deya vu

Qurde , miało być lepiej

ale ja już to p.....e lepiej przerabiałam . Ja poproszę o to gorzej.....plis....