turnus 7 dniowy w górach

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: turnus 7 dniowy w górach

Post autor: asia13 »

Do Hyrnego w Zakopanem jeżdziłam prywatnie i chciałam jedynkę to musiałam dopłacić tak ,że myślę że z dwójką nie będzie problemu i będzie taniej.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Koleżanka jeździła do Muszyny (Korona) i miała opcję 2 osobowego pokoju , z tym,że wcześniej ustalała to z ośrodkiem .
Duszniki także oferują tygodniowe pobyty :)
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

Zle Cię poinformowałam :? Nie był to prywatny wyjazd tylko wykupiony u nich turnus tzn,wg ich grafiku od ...do... ja płaciłam sama, ale wiekszość była z dofinansowaniem .Myślę ,że też możesz wykupić turnus tygodniowy i będzie ok.tylko wtedy trzeba się dostosować do ich terminu.
Oliwka
Na forum od: 12 sty 2018 23:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Oliwka »

Dzięki, to chyba właśnie o to chodzi, że musi być turnus, chociaż nie wszędzie można się dokwaterować.
Ale udało mi się znaleźć Centrum Rehabilitacji i Fizjoterapii Mazowsze Medi-SPA w Ustroniu- tam można wykupić miejsce w pokoju 2-osobowym, powiedzieli że starają się dokwaterować kogoś w podobnym wieku;)
Jeszcze nie wykupiłam, więc jeśli wiecie o jeszcze innych to proszę piszcie
Awatar użytkownika
smuga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 sty 2017 21:57
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: smuga »

Mazowsze to ośrodek w dzielnicy Jaszowiec . Trochę mało zabiegów jak za taką cenę (15) ale jest basen . Miejsce bardzo klimatyczne z pewnością się spodoba , życzę fajnej współtowarzyszki i udanego pobytu :kwiat:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Oliwko - jeżeli chcesz odwiedzić i poznać Krynicę-Zdrój to polecam ośrodek Damis na ul. Pułaskiego 71/1.
Wszystko o co pytasz masz na miejscu a inne rozrywki znajdziesz w pobliżu :)
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Oliwko ja mam ten sam problem co Ty z dokwaterowaniem bo jeżdżę sama.
Zwykle same ośrodki nie chcą dokwaterowywać ale biura podróży oferują turnusy rehabilitacyjne i pokoje 2 z dokwatrowaniem.
Wejdź sobie na stronę Poltour,Polonus... tam znajdziesz sporo ofert.

A odnośnie Hyrnego w Zakopanem to pierwszy turnus z Poltouru będzie dopiero w kwietniu ,biuro nie może dogadać się z ośrodkiem odnośnie ceny,która około 10% ma wzrosnąć.Ale Hyrny jest super byłam w 2017 w maju i polecam.
Ciekawe czy Bogna nadal będzie prowadzić zajecia.
Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ