Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
andrzej1955 pisze: 14 sty 2018 23:01
Nie wiem kto tam przychodzi na potańcówki gdzie byłaś Maryan ja jak bywam w takich miejscach to chyba moje partnerki mnie tak nie....nazywają
Nie pisalam o wszystkich uczestnikach... Mialam na mysli pewna grupe wystepujaca chyba w kazdej dancingowej rzeczywistosci.. a nawet mi nie przeszlo przez mysl ze Ty do tej "grupy" nalezysz..
Ostatnio zmieniony 14 sty 2018 23:18 przez Maryann, łącznie zmieniany 1 raz.
Princi pisze: 14 sty 2018 23:08
.... i tym co myślą gdzie wyskoczyć
Heloł Adelko
W. Nocnych to chyba wszyscy myślą gdzie by tu......
Andrzej dzięki jak my wszyscy,skrzypię ale ciągnę uziemniona jestem do końca miesiąca,ale....rada by dusza do raju