Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
O kurczątko chętnie bym się ujawniła tylko, że ja się bawię u Ciebie no i jak mam się ujawnić. Chyba, że trochę opóżnimy wyjście. Nie bój się Alka najprędzej spotkamy się na wieczorku u Ciebie, ponieważ stwierdziliśmy , że tam super grają.i mojej grupie tam bardziej się podoba. Do zobaczyska. Pa
Haha..to zostawmy tak jak jest..idżmy swoim planem a spotkamy się u nas w kawiarni. My w niedzielę we Włókniarzu będziemy gdzieś tak 19.20 lub 19.30. Miłego zakręconego czasu.
Mariusz..to kwestia tego co Kto lubi to wybiera miejsce. Uff sobota i niedziela to dobrze ze mieliśmy wykupione miejsca. Dla nas w kolejności..oczywiście nasza kawiarnia 21 WSZUR i póżniej Victoria....w karnawale trzeba hi mieć dobre zdrowie.
Wczoraj koleja trzecia wizyta kontrolna. Sprawdzany przez lekarza dobor zabiegów, samopoczucie i w moim przypadku mała zmiana bo okazało się ,że moje wyskokie ciśnienie w Busku jest niskie i mogę spokojnie brać większą ilość krioterapi ogólnoustr.z rozgrzewka. Komora straszna przy pierwszym wejsciu...tem.minus 130 i do minus 166.ufff i rozgrzewka.Wspaniały zabieģ. Polecam.Do tego kąpiel siarczkowa kinezyterapia indyw szyjny i lędzwiowyplus ogólnoustrojowa .laser.magnetronic.prądy Tensa i masaż łózko cwiczenia basem. Policzyliśmy że tak plus minus/ja tak mam/ 1400 zł na osobę na nas przypada w turnusie 21 dni przy bardzo życzliwej i profesjonalnej Załodze.W ilości zleconych zabiegów przemieszczamy się już sprawnie i o czasie bez zagubienia. Bez zlecenia zdecydowanie dużo nas ,dużo więcej aniżeli miejsc na parkietach wieczorem .