Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
alka50+ pisze: 08 sty 2018 17:34
"Jestem od wczoraj..9ta rano kluczyk do pokoju."
Alka dostałaś kluczyk już o 9-ej ???? Oooooo..... zmiany, zmiany, zmiany...... Kiedyś trzeba było czekać do 14-ej. Pokój fajny ? 2-3 osobowy ? Ja już "tupię nóżkami" i pakuję walizki ( prawie )...... Korzystałaś z usług tych miejscowych biur podróży oferujących jakieś "jednodniówki" w niedziele ?
Mariusz..zmiany zmiany ale u Ciebie może być inaczej.Ja rozpoczynałam wraz z turnusem 21 dni i 28 po tygodniowej przerwie. Pokoje býły przygotowane i kto tylko się pojawił dostał kluczyk.Jak będzie niebawem się przekonasz...a my w dzień zabiegi a wieczory..
Czwarta wizyta z dokładnym badaniem sprawności po zabiegach. Wypisowa ale z zapewnieniem,że w każdej chwili złego samopoczucia zgłaszać się do lekarza. A lekarze...wspaniali.P.Ordynator /akurat tam był/gdy mierzyłam jak każdego dnia ciśnienie w dyżurce.zainteresował się i przejrzał zapisy.udzielił fachowej porady jak sobie radzić z tym ciśnieniem.Opieka w każdym momencie. Jak w serialu Na dobre i na złe...a nawet jeszcze lepsza. Jestem pełna podziwu dla Załogi 21 WSZUR. Może Ktoś nie uwierzy ale nie ma tam negatywnych tematów. Wypis. W dyżurce oddajesz kartę zabiegową wraz z kartą do pokoju. Szybko bez oczekiwania. Każdy z uśmiechem życząc dobrego powrotu. Wróciłam bardzo zadowolona.Może moje opinie wykorzysta Ktoś dla Siebie. Ja dziękuję wszystkim którzy mnie wspierali.pozdrawiam.
Dodam o zabiegach..99 miałam rozplanowane/ przyjechałam przed 9tą/ do obiadu oczywiście I zmiana posiłków. Fakt,że jak w jednym dniu miałam 7 a drugim 5 to nie miałam jak wyjść na spacer do 13tej/ po siarce trzeba odpocząć..po kriosaunie zachować czas przed i po bez natrysku..itd/ ale ważne że wszystkie do południa. Pisze na tablicach ,że nie ma zmian w godzinach zaplanowanych ale jak poszło się poprosić w planowaniu to starali się czas dopasować. Można było ,za zgodą lekarza, zmienić w trakcie zabieg jeśli coś nie pasowało. Tak samo można dokupić ale tylko po konsultacji z lekarzem i zaplanowaniu. I tak powinno być. Wszędzie pacjent jest najważniejszy i jego zdrowie. I warto czekać na takie miejsce.