Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam. W Ustroniu tylko lekko poprószyło ale jest biało. W tej chwili nie pada i jest na plusie 1 stopień. Widoczność za to dobra, bo widzę z mojego okna w Równicy oświetlenie Ustronia. Pozdrawiam.
Powiem ci, że nie bardzo. Sanatorium zimą, jeszcze w górach, to dla mnie nie ma uroku. Jestem już drugi raz w styczniu i więcej raczej nie skuszę się na wyjazd zimą. Chyba, że nad morze, to bardzo chętnie. Powietrze jak dla mnie i innych ze schorzeniem astmy jest zimą za ostre, a zwłaszcza przy wiejącym silnym wietrze. Znowu jak nie ma wiatru , to jest smog, tak jak było wczoraj, gdy wielu z nas miało utrudnione oddychanie. No i duża ilość zabiegów. Ogółem 126 plus edukacja zdrowotna ZUS. Brak możliwości wyjścia na spacer po kolacji ze względu na panujące ciemności i zimne powietrze. Niektórzy chodzą, ale na relaksacji słyszy się tylko świszczące oddechy i kaszel. Tak samo na stołówce, czy na zajęciach w grupach. Co innego w innych porach roku, gdzie można chodzić całymi godzinami.
To faktycznie przykre... A smog był wczoraj w Ustroniu... bo w radiu gadali... Moje radio w aucie bez przerwy złośliwie przełącza się na Radio Katowice... więc jestem z tymi terenami na bieżąco..
Princi masz pozdrowienia z Kaprysu. Porobiłam trochę zdjęć z powiększonego lokalu. Parkiet jest cztery razy większy w miejscu dawnej groty solnej. A i niespodzianka,zmiana muzyka. Gra Twój ulubieniec z Sielanki. Tam z kolei póki co nie ma dancingów. Tak w ogóle jest karnawał,a ludziska wcale się nie bawią. Wczoraj wieczorem jechałam na wyciąg,a w II paliły się światła we wszystkich oknach