Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam.
Obecne jestem w sanatorium Lukas i nie chce mi się wierzyć w opinie które czytałam wcześniej. Jedzenie jest rewelacyjne-jak domowe obiadki. Pokoje super, bardzo duża szafa....spokojnie dwie kobiety tam się mieszczą(podkreślam kobiety bo wiadomo ile mają ciuszków). Łazienki wysoki standard-brak tylko półki na kosmetyki( warto zabrać ze sobą jakieś koszyczki). Obsługa bardzo dobra, codziennie przychodzą panie i sprzątają w pokojach. Basen rewelacyjny-świeżo po remoncie.....jeśli macie jakieś pytania-śmiało pytajcie.
Pozdrawiam