Feli jak Ty to pięknie ujęłaś aż kolana mi zmiękłyFelice pisze: 26 sty 2018 19:36 Oj wytrzymałaby....![]()
Przy silnych i ciepłych ramionach traci się czuciena kłucie...
Wąsy a la Robert Johansson czy broda a la Patryk Jaki vel Witold Waszczykowski
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Re: Wąsy a la Robert Johansson czy broda a la Patryk Jaki vel Witold Waszczykowski
- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
Re: Wąsy a la Robert Johansson czy broda a la Patryk Jaki vel Witold Waszczykowski
-
forumowicz
Bardzo ciekawe , bardzo
kurcze nie wzięłam tego pod uwagę ..... ale prawda
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Myślę że o wąsy czy brodę,niski,wysoki,blondyn,brunet nie ma co kopii kruszyć. No chyba że ma się ochotę być sama ze swoimi upodobaniami
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
Felice - dobrze mówiszFelice pisze: 27 sty 2018 16:56 A wyobraźcie sobie odwrotną sytuację... partner nie akceptuje czegoś co my uwielbiamy...odchodzi? Fajnie nam z tym?
Myślę że o wąsy czy brodę,niski,wysoki,blondyn,brunet nie ma co kopii kruszyć. No chyba że ma się ochotę być sama ze swoimi upodobaniami![]()
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 161 razy
- Podziękowano: 76 razy
Felice Ty jak zwykle wiesz co to jest ...życie
-
forumowicz
Boi się odezwać