Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuję . Cieszę się bardzo . Ośrodek znam . Byłam tam w maju 2016 r i wróciłam bardzo zadowolona .Był to mój pierwszy wyjazd z ZUS i pamiętam jak mi wszyscy pomagali , jaka wystraszona byłam i jak Sztani prawie mnie za rękę prowadził . Darku o podróż się nie martwię . Dojazd z Łodzi do Szczecina o każdej porze roku jest dobry a tam już busiki i fru pod furtkę ośrodka . Nauczyłam się podróżować z maleńkim plecakiem i daję zarobić firma kurierskim. Stroi od Armaniego nie zabieram więc o kradzież sie nie boję
zbigniew165 pisze: 27 sty 2018 15:34
Andrzej 590 napisz jeszcze na jakie schorzenie dostałeś ten wyjazd.
Dostałem na narząd ruchu. Na jakie miesiące śląski ZUS kieruje na rehabilitacje?
Byłam 04.01 i dostałam na 15.03 do Orlika w Ustroniu. Teraz czekam na zmiane terminu bo w tym nie mogę. Kazali odesłać skierowanie i czekac. No to czekam:)
Ela super fajnie morze moje marzenie . Widzisz co się źle zaczyna dobrze się kończy cieszę się razem z Tobą . Gratulacje . I powodzenia na kuracji:) To teraz moje musi się spełnić i w 2019 do Kołobrzegu lub inne miejsce nad morzem .:) z NFZ.
Pozdrowienia dla oczekujących .