Kamień Pomorski 12.08.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kuracjuszka40
Na forum od: 13 lip 2013 21:12

Kamień Pomorski 12.08.2013

Post autor: kuracjuszka40 »

Witam mam skierowanie do Dąbrówki /prewencja ZUS/ w terminie 12.08.2013r
Proszę o opinię jak tam jest?, bo słyszałam, ze nie zaciekawie..., no i przy okazji czy są jakieś osoby z takim terminem?
Pozdrawiam
brygidamaria
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2013 19:53
Staż sanatoryjny: 5

Re: Kamień Pomorski 12.08.2013

Post autor: brygidamaria »

Witam, :kwiat:
już wcześniej pisałam czy ktoś jedzie w tym terminie ale jakoś nikt się nie odzywa. :(
Ja jadę z Opola :D i myślę że będzie dobrze grunt to dobre nastawienie
Pozdrawiam :kwiat: :)
ps. A Pani z jakiego miasta się wybiera?
pomorzanka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 10:02

Dąbrówka 12.08.2013

Post autor: pomorzanka »

Witam :kwiat:
No to uzdrawiają nas w Kamieniu, czy coś wiadomo o tym uzdrowisku..?, gdzieś wyczytałam, że Dąbrówka to uzdrowisko tylko dla ZUS.... :P
Poprosimy o ładną pogodę, dobre humory i popływamy sobie po zalewie :) Piszcie jak coś wiecie na temat Dąbrówki.
Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy obecnych i przyszłych
brygidamaria
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

:) na pewno nas uzdrowią ;) ponoć zabiegi są OK
brygidamaria
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

:kwiat: witam dziewczyny ,jak widać jedziemy tylko w 3 osoby ale będziemy miały miejsca :) dla siebie :P :lol:
aniiia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2013 23:55

Post autor: aniiia »

Hej, ja właśnie wróciłam z Kamienia Pomorskiego
Byłam kuracjuszką szpitala uzdrowiskowego Mieszko - niestety jak to na oddziale szpitalnym, stary nie wyremontowany budynek ale pogoda mi to wynagrodziła i prosto po zabiegach na plaże :) Zabiegi bardzo dobre, wyżywienie tez nie było zle i bardzo mila obsluga :)
Jeśli chodzi o sanatorium Dabrowka to budynek jest oddalony od centrum miasteczka ale za to warunki sa w nim dobre.
Generalnie w samym Kamieniu nic się nie dzieje, nawet nie ma dobrego lokalu żeby gdzies posiedzieć, na deptaku jest "Stenka" ale brak klimatyzacji powoduje ze jak jest cieplo wszyscy uciekają do portu pod parasole gdzie spiewa codziennie na zywo przesympatyczne malzenstwo :)
Coz mi pozostaje, zycze Wam pogody bo miejsce nie jest rewelacyjne i tylko wypady na plaze wynagradzaly nam tam pobyt:)
brygidamaria
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

:D dzięki Ci dobra kobitko za te słowa .Ja sama jestem nastawiona bardzo pozytywnie :)
ODPOWIEDZ