Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam:)
Po raz pierwszy wybiera się do sanatorium / NFZ dolnośląskie/.Wniosek mój został zaakceptowany w listopadzie 2011 r. Oczekuję na wyznaczenie miejsca i terminu turnusu w odrębnej kolejce wyznaczonej przez lekarza balneologa. Mam na dzień dzisiejszy numer ok.5300. Dotychczas mój wniosek nie wrócił do lekarza kierującego do weryfikacji. Czy według Was wszystko przebiega ,,normalnie". Czy powinnam być zaniepokojona i zawracać głowę w NFZ?? Pozdrawiam
babciaa
Witaj Babciaa,w naszym NFZ czeka się równo 24 miesiące.Po takim czasie dostało skierowanie kilkoro znajomych.Oblicz kiedy Ci minie 18 miesięcy,bo może masz koniec listopada.Jak nie dodzwonisz się ,możesz wysłać maila z zapytaniem.
Dziękuję:) Nie wiedziałam, że jestem aż taka naiwna:) Uważałam, że jak kolejka to kolejka, uczciwie według składanych wniosków. Jutro zadzwonię...........