Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie.... 12.01 stawałem na komisję. Dziś dotarł liścik z ZUS. Iwonicz Zdrój Ziemowit . Czyli wszystko sprawnie tak jak zakłada ustawa i przepisy. 14 dni i wiadomość u petenta
peonia1959 pisze: 01 lut 2018 20:21
Witajcie, złożyłam wniosek do ZUS-u o przyznanie rehabilitacji w ramach prewencji rentowej ,czy ma ktoś wiedzę jak to obecnie wygląda w woj. wielkopolskim.
o Poznaniu moge napisac
ale co rozumiesz pod "jak to wygląda"
Tojka w minionych latach po przyznaniu rehabilitacji przez orzecznika, zainteresowanego kierowano na drugie piętro i tam dopinano szczegółów odnośnie terminu i miejscowości wyjazdu. Obecnie czytam ,że sporo zmieniło się w tej kwestii , stąd moje pytanie. Pozdrawiam
Chyba nie trzeba być na L4 żeby jechać....drugi raz jadę pracując normalnie
Ale bez częstych zwolnień lekarskich 3-4 raz nie dostaniesz tak łatwo.W pytaniu moim była opcja pracy,
Joanno znam taką możliwość,choć Białoruś bardzo blisko.Pozdrawiam.
Witam wszystkich jestem juz po komisji bardzo miła pani doktor zbadała pytała jak samopoczucie informowała ze mogę sie odwołać od decyzji przyznała rechabilitacje nie pytała gdzie i kiedy ja sama spytałam czy mogłabym otrzymać stacjonarnie potwierdziła ze owszem podziękowała i kazała poczekać na decyzje po ok 10 minutach wezwana zostałam do innego pokoju po decyzje została mi przyznana rechabilitacja stacjonarna i ok 14 dni czekam na wyznaczenie miejsca i terminu u nas zus pracuje jak naleźy wszyscy byli mili i kompetentni .Przykro słuchac ze niewszedzie tak jest a powinno , pozdrawiam wszystkich serdecznie i czekam sobie
DODAM zachodniopomorski Zus