Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Basiu dzisiaj dzwoniłam i znowu była bardzo nie miła pani powiedziała nawet ostro nie ma żadnych zwrotów, ale powiedziane było jak z wykrzyknikiem powiedz o której dzwonisz że trafiasz na fajnych ludzi. Powiem tak już mi się odechciało sanatorium.
Ela może za często dzwonicie ( Ty i Basia) i Pani bądź co bądź osoba ważna ( tak myśli o własnej osobie ) będzie sobie głowę zawracać wami. lepiej zbyć lub inna przyczyna - takich osób jak Wy (dzwoniących o zwroty )jest wiele stąd irytacja czy nerwy .To też tylko człowiek
Sztani każdy człowiek podejmujący pracę jest zobowiązany do jej rzetelnego wykonywania Nie może swoich negatywnych frustracji przelewać na dzwoniacych petentów ,jeżeli ma problem z pracą niech idzie do melioracji brak empatii
Ja sobie jednak odpuszczę nie lubię jak mnie jedni informują żeby dzwonić co dzień ktoś inny mnie ignoruje i zbywa niegrzecznie to jest nie smaczne, nie będę się poniżała
Ela Ela a ja będę dzwonić dalej a jak mi odpowie nie grzecznie to ja też jej odpowiem i jeszcze skargę złoże bo rozmowy są nagrywane a jej płacą za odpowiedź i nie zrazaj się oni za nas nie płacą ! Całe życie na to placimy nie denerwuj się głowa do góry a dzwonił am o 10/26
Dziewczyny-na pewno zwolni się Iwonicz od 8 marca bo jednak nie dam rady pojechać.Tylko jak to załatwić żeby któraś z Was mogła wskoczyć w moje miejsce?
Ela Ela dzwonilas dziś malo zeszło numerów jak na luty może później będzie lepiej Ela w ogóle się nie do dzwonił am ? cały czas zajęte nie wiem dlaczego pozdrawiam