"Dąbrówka" Kamień Pomorski
-
ankaanulka
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 06 wrz 2017 12:38
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: "Dąbrówka" Kamień Pomorski
a czy po spacerku daleko na basen gdybym chciała prywatnie wykupić karnet .do której godz trwają zajęcia po południu,jest czas no na spacer z kijami?
i czy organizują tam czas na popołudnia i weekend czy samemu trzeba zadbać.dziękuję jeśli możesz odpisz pozdrawiam
-
Wojtek police
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 31 sty 2018 14:04
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: "Dąbrówka" Kamień Pomorski
ankaanulka witaj zacznę od tego do basenu jest spacerkiem 10 minut jak dla kuracjuszy jest 9 złotych za godzinę, dalej jesli chodzi o zabiegi do 14-ej jest po chyba że jest trening relaksacyjny, a jeżeli chodzi o spacery co dzień byłem pospacerować a weekendy to czasami są wycieczki organizowane odpłatnie ale my autem sobie jezdziliśmy więc pełna dowolność, masz pytania pisz chętnie odpowiem ale napewno wypocznieszankaanulka pisze: 02 lut 2018 17:45 Wojtku ,a jakieś rady co zabrać .ja jadę 26 lutego i jestem pełna obaw. pocieszyłeś mnie trochę swoją opinią.
a czy po spacerku daleko na basen gdybym chciała prywatnie wykupić karnet .do której godz trwają zajęcia po południu,jest czas no na spacer z kijami?
i czy organizują tam czas na popołudnia i weekend czy samemu trzeba zadbać.dziękuję jeśli możesz odpisz pozdrawiam