Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam .Wpisz w prawym górnym rogu w okienku z napisem szukaj , kliknij na lupkę i masz opinie o Almie .Niestety opinie nie powalają i optymizmem nie napawają .Mam nadzieje że tylko pogoda dopisze .
Sorki nie zauważyłam że znalazłaś .W Oceń sanatorium nasza krajanka zamieściła wiadomości z czerwca br. Ja się dowiedziałam że podpisali nową umowę z prywatnym obiektem i wożą 3 razy w tygodniu na basen.
Całe sanatorium to pic na wode, nie ma tu nic. Jedyna atrakcją jest ping pong w piwnicy w której nie ma czym oddychać bo nie ma okna nic nic. Tragedia zupy ciężko się domyśleć jakie, porcję jak dla niemowlaka. A do tego woda z kranu z plastrem cytrynki albo pomaranczy. Mięso trzeba było by umyć. Wszystko jest na prowizorke. Grzyb w prysznicach ogólnie w pokojach unosi się nieprzyjemny zapach. Ale ognie terapeutki naprawdę miłe i pomocne pod tym względem plus. I zapomialem dodać o 22 godzina policyjna nawet nie można sobie porozmawiać bo grożą ordynatorem.
Ja także jestem teraz na turnusie w Almie i jest bardzo fajnie,super ludzie,miły personel,dobre i wystarczające posiłki, a w pokojach czysto i bardzo ciepło !!!!Pozdrawiam wszystkich z naszego turnusu☺☺☺☺