Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina pisze: 02 lut 2018 10:52
Oleńka i będziesz od nowa w kolejce stała.
Czy jest szansa na inny nowy dogodny termin???
Dzwoniłam do NFZ i Pani poradziła mi żebym napisała prośbę o inne miejsce rehabilitacji skoro do Iwonicza mam taki kiepski i uciążliwy dojazd.Pewnie dadzą mi Ciechocinek.Już nie tak pięknie ale znacznie bliżej
Basiu dodzwoniłam się nareszcie trafiłam na bardzo miłą panią aż miło było rozmawiać, ale nic nie było. Nie wiem dlaczego tak trudno o zwrot ja dwa razy byłam ze zwrotu i bardzo szybko dostałam zwrot, może teraz wszyscy biorą przydział i jadą i bardzo dobrze jak się tyle czasu czeka to trzeba to wykorzystać a druga sprawa to społeczeństwo się starzeje i odzywają się różne dolegliwości. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
Olenko nie wiem skąd jedziesz, ale przez Warszawę jest dobre połączenie autobus bezpośredni do Iwonicz. Szkoda żeby Ci przepadł termin bo jednak długo czekałaś- przemyśl swoją decyzję.
A może trafię na lepszy termin?
Fakt-czekałam 29 miesięcy.Dam Wam znać jaką odpowiedź dostałam z NFZ kujawsko-pomorskiego.Patrzyłam na połączenia przez Warszawę ale też długo się jedzie i musiałabym 2 dni urlopu więcej wziąć a tego mi szkoda bo do końca roku bardzo daleko
Jeżeli ktoś chce zajechać za 3 godziny to 6 będzie bardzo długo . Ja jechałam do Świnoujścia czy Kołobrzegu 13 i nie narzekałam ( nocą bez straty dnia)
Witam. Basiu dostałam zwrot do Inowrocławia do Modrzewia już tam byłam prywatnie nie jest zle, już wiem na pewno bo mój status w przeglądarce się zmienił od 14.02 hura