Co o tym sądzicie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
mary jo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2015 22:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Co o tym sądzicie

Post autor: mary jo »

Ale jakie politykowanie :?: :!: Przecież to są sprawy życiowe,z naszego życia,dziejące się obok nas,albo uczestniczymy w nich bezpośrednio.Nas dotyczą i nas dotykają.
Gadające głowy są niestrawne,racja.Ja nie patrzę i nie słucham,ale ciężko jest świadomie i uważnie żyć udając,że wszystko jest OK.
I proszę mi nie mówić,że to POLITYKA.Nie,to ŻYCIE.

Ale zawsze można o doopie maryni... :lol:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Jeżeli chodzi o ,,lale,, masz rację.
Jeśli zaś chodzi o szczepienia wieku dziecięcego....dzięki nim my żyjemy :roll:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Post autor: darek »

oj chyba nie będzie ZGODY
Otóż dziś tj 05-lutego jedna ze stacji radiowych ..Komercyjna podała komunikat ,że ....Szczepionki dla dzieci były źle przechowywane i mogły spowodować skutek uboczny
Okazało się ,że szczepionki miast przechowywane w temperaturze 0stC były czy też leżaly on-line i przyjmowały kolejne wachania temperatury w wyniku czeko straciły swe właściwości.

Mam dylematy gdy spotykają się Moi Synowie ..Starszy Syn po szoku jakiego doznał jego Syn postanowił nie szczepić Młodszego swego Syna
oczywiście ciagle sa nagabywani ale MAJA Argument Starszy ich Syn o mało nie zszedł co jest potwierdzone z powodu złej Szczepionki
Młodszy wraz ze swą Partnerką sa Medykami i gdy pojawia się temat SZCZEPIEŃ to czas kiedy Musimym Organizować zajęcia..odciągające

Niestety Prawda jest ,że ISTNIEJE mocne LOBBY Medyczne sam nawet w prywatnej rozmowie z Kolegą Który weryfikuje leki stwierdził ,że Nawet miast Insuliny we fiolkach jest placebo.. woda a i wielu lekach miast Mikstury leczniczej jest Zwykła witamina C
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wadliwe-szczepionki-setki-pacjentow-dostalo-wadliwa-szczepionke/0m33xkl
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Jednak Polska jest urocza :roll: ... :shock:
https://kobieta.onet.pl/siedzisz-na-facebooku-zus-moze-uznac-ze-jestes-zdolny-do-pracy/xx7r4ym
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

zibi666 pisze: 04 lut 2018 14:28 WITAM,mysle ze TY Chetny masz zmniejszona emeryture przez rzad PIS ,skoro tak rzygasz i plujesz na rzadzacych ,te TWOJE zale sprowadzaja sie tylko do jednego -niech bedzie tak jak bylo ,a tego prawdziwi Polacy niechca ,zostaje CI tylko WYCIE do ksiezyca :lol: .Milej niedzieli.Stajesz sie juz mega upirdliwy pisz o sanatoriach bo to forum do tego sluzy
Chętny-Ty już tu już nic nie pisz bo według tego co pisze poprzednik nie jesteś prawdziwym Polakiem-zresztą według tego-ja też NIE,nie mam obniżonej emerytury-bo na niej jeszcze nie jestem,nie rzygam i nie pluję na rządzących,nie chcę aby było tak jak było,wyć do księżyca nie zamierzam,zamierzam tu żyć w Kraju nad Wisłą,korzystać ze swoich praw które mi przysługują-w tym do wolnej i nie skrępowanej wypowiedzi-a od rządzących-opłacanych również z moich podatków-traktowania wszystkich według reguł DEMOKRACJI,przejrzystości,nie łamania Konstytucji i często tak mocno podkreślanej-służebnej roli wobec Społeczeństwa-bez misiewiczów i nieudaczników w spółkach skarbu państwa , szacunku do wszystkich bez względu na orientację polityczną :!: :!: autorowi wpisu proponuję włączyć opcję poprawiania błędów ortograficznych-ujęte jest to w regulaminie niniejszego Forum,Pozdrawiam
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Post autor: darek »

Ad -1

Andrzeju

Nic dodać nic Ująć

Ad-2

Zauważyłem nie tylko na Portalu ,że RASA PANÓW resztę społeczeństwa ma za nic -ale kiedys zmieni się to NIC nie TRWA wiedcznie tylko wtedy gdzie Ci Panowie się ukryją
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

A ja o tym wszystkim sądzę, że to jest wszystko o dooopę potłuc :?
Fajniej i lepiej nam wszystkim było jak żeśmy się jeszcze parę lat temu spotykali ze sobą,
wypili po "maluszku", zatańczyli tango milonga w Słowackim. No i wesoło ze sobą rozmawiali na forum, tak jak
ludzie, którzy znali się ze sobą kupę lat.
Integracja zawsze była wskazana, gdyż przynosi zazwyczaj radość i ukojenie, przełamuje bariery
również w nas samych.
A teraz ..... no cóż..... powiało tu tak .....chłodem :shock:
Pomimo wszystko swoim kolegom :serce: i koleżankom :serce: , wszystkim tym którzy mnie znają (i nie znają również ;) )
przesyłam słoneczko, które świeci w świętokrzyskim od wczesnych godzin rannych.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Doborze prawisz Słoneczko,ale wszystkim wszędzie daleko...każdy chciałby obok własnej ,,chałupy,, :roll: mieć spotkanie z kumplamii NS :roll:
Tobie daleko do Ciechocinka choć w centrum Polski nam do Buska.
I tak to jest.... :? A po ,,maluchu,, by się chcialo :D i nie tylko...
Trzeba nad tym podumać :roll:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:lol: ale nie z nami :lol: