Co o tym sądzicie
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
Re: Co o tym sądzicie
Tak Masz RACJE Słoneczko .
Forum od pewnego czasu wieje CHŁODEM
skończyły się czasy przekomarzania -Nastały czasy WALKI czy też Ingwilizacji narzucaniu ideologii.
Na Forum snuto wspomnienia i nie tylko
Organizowano jakieś spontaniczne Spotkania Busko , Ciechocinek ,Wrocław, Kraków Krynica czy inne spotykały się Osoby i ..........
Było Fajnie
Ludzie ,którzy Znali się wirtualnie stawali się .. Niejednokrotnie Ludźmi sobie bliższymi do dziś wystarczy telefon o rzucamy bo komuś TRZEBA POMÓC
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
Masz rację Chętny ,aby w ciagu turnusu kawiarnia sławnego Mariana w Sanie świeciła prawie pustkami -
Oczywiście obłożenie na pozimie 60-70% to jeszcze kilka lat temu było nie do pomyślenia i dodatkowo wstęp w tygodniu za darmoche
Lata temu gdy Więcej było SINGLI to znalezienie Miejsca dla Pary w Sanie czy w Weglu sory ...Verano graniczyło z cudem w środy /czwartki bilety na piątek/sobotę /niedzielę były wyprzedane
A dzis lajcik no chyba że jest wieczorek rozpoznawczy bo na pożegnalnym ostanio było chyba tylko z 15 ludków
ok
Społeczeństwo bardziej pobożne
Panie nie zadawają się z Obcymi Panami na tańcach
Panowie nie spogladają na Panie
i wszyscy spęcaja czas w pokoju na medytacjach
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 271 razy
- Podziękowano: 139 razy
Można popolitykować .. o Prezydencie
Oczywiście są osoby , które nie moga lub nie lubią przebywać wśród innych i np w samotności sobie czytaja , lub oglądają telewizję ...
Dopóki nasze zachowanie nie utrudnia życia innym , żyjmy jak lubimy .... a po powrocie z sanatorium zaśpiewajmy ... " żyłem , jak chciałem "...
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- GIENIA
- Przyjaciel forum

To prawda co piszesz . Też mam autentyczny przykład z ostatniego pobytu w Kołobrzegu .... koleżanka z pokoju , zawsze prosiła mnie i drugą kolezanka , gdy wychodziłyśmy o drobne zakupy . Dla mnie nie stanowiło to najmniejszego problemu , rozbrajała mnie tylko Jej motywacja " Wy i tak wychodzicie , a ja musiałabym sie ubierać i iść specjalnie "....chetny pisze: 07 lut 2018 10:48
Zgadza się ale nawet tu na forum nie jedna osoba wypisywała jak to będzie aktywnie spędzać czas na kuracji , przykład autentyczny z Kołobrzegu dwie panie siostry po tygodniu pobytu w Perle Bałtyku stwierdziły musiały byśmy się przejść nad morze a do morza 50 metrów . Staliśmy się totalnymi leniami mamy 100 metrów do sklepu odpalamy auto bo kto by taki kawał szedł pieszo po chleb![]()
Jesli chodzi o lenistwo
- GIENIA
- Przyjaciel forum

Wg mnie , ma sens ... tonący brzytwy sie chwyta , a póki życia , póty nadziei ...medi pisze: 07 lut 2018 12:31 No proszę jak się temacik ślicznie rozwinąłMożna powiedzieć ...wielowątkowo
A wracając do głównego nurtu.Tym razem wyczytałam prośbę o wsparcie matki 5 letniego dziecka z glejakiem .Gdzieś tam aż w Meksyku obiecali jej pomoc dla dziecka.W Polsce lekarze rozkładają ręce ....czy to ma sens ? Czy to nie jest wyłudzanie pieniędzy od rodziny ? Czy ma sens taka zbiórka ?
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy