Miriam pisze: 03 lut 2018 06:58montenegro pisze: 03 lut 2018 00:23 Nie.To nie Zabrze.
Halo!Juz pisałam. 04.01.18 spotkanie z orzecznikiem. Potem skierowanie dokładnie na termin który podałam orzecznikowi, że nie moge jechać. Kazali odesłać skierowanie i nadal czekam. Było,że Orlik w Ustroniu. Na choroby układu ruchu. Jestem niestety tez pacjentem centrum onko w Gliwicach. Mówiłam to orzecznikowi. Powiedział,że inne choroby go nie interesują.A szkoda bo trzyma tyłek w tym ZUS za moje pieniądze.
Montenegro czy takie sytuacje mają miejsce w zabrzańskim ZUS??
Sanatoria ZUS 2018
-
montenegro
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 04 sty 2018 19:49
Re: Sanatoria ZUS 2018
-
ewlinka7
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 cze 2014 20:24
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Sanatoria ZUS 2018
Hej Kochani - melduję posłusznie - skierowanie złożone w ZUS 31.01. Już 02.02. -tel. z ZUS ze dziś komisja. Jak więc widzicie ... tempo ekspresowe
Jestem juz po - dostałam do ręki orzeczenie o potrzebie rehabilitacji stacjonarnej. Na decyzję kiedy i gdzie pojade - mam poczekać dwa tyg. Pani doktor nie chciała jednak uwzględnić terminu przed jakim nie za bardzo mogę jechać ze względu na zaplanowane dużo wcześniej wizyty lekarskie.... kazała w razie czego przełożyć. ...
poprosiłam wiec o to Panią która podczas moich wcześniejszych prewencji zajmowała się przydziałem ośrodka o uwzględnienie mojej prośby - a co będzie faktycznie. .. zobaczymy za dwa tyg. Mam nadzieję że moja prośba zostanie uwzględniona. . Oby
. No nic - czekam wiec na wyrok i pozdrawiam wszystkich oczekujacych na komisję oraz decyzję dot. przyznania miejsca i czasu
Dodam jeszcze ze to nie moja pierwsza prewencja - nigdy starając się o wyjazd nie byłam na L4. 
-
p-siak
- Super Kuracjusz