Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nowa47
Na forum od: 15 lip 2013 16:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: nowa47 »

Witam, jadę do Sobieszewa 22.07.2013 samochodem z woj.podlaskiego dokładniej z Hajnówki, bardzo chętnie kogoś zabiorę po drodze :) proszę o kontakt [email].com :)
nowa47
Na forum od: 15 lip 2013 16:58

Post autor: nowa47 »

krzysiek1 pisze:Witam,
Rozpoczynam turnus 22.07.2013 i będę jechał z Warszawy. Zastanawiam się jak dotrzeć do ośrodka (pociągiem, samochodem, Polskim Busem...). Jeżeli ktoś też udaje się do Sobieszewa na 22 lipca (najlepiej samochodem) to chętnie się dołączę. Ewentualnie mogę jechać swoim autem i zabrać jeszcze kogoś.
Pozdrawiam

Też jade 22.07.2013, jesteś z woj.podlaskiego? Jeśli tak to proszę o maila [email].com :D
krzysiek1
Na forum od: 09 lip 2013 20:29

Post autor: krzysiek1 »

Figarross, powiedz czym wybierasz sie z tego Radomia?
figarross
Na forum od: 11 lip 2013 11:09
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: figarross »

Jadę autobusem PKS Radom-Karwia, oczywiście wysiadam w Gdańsku, no a potem autobusem miejskim 112 do Sobieszewa. Autobus z Radomia wyjeżdża o godz. 21.21 a w Gdańsku ma być o godz. 5.40. W Sobieszewie będę po raz trzeci. Pozdrawiam
ejanik
Na forum od: 17 lip 2013 08:24
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: ejanik »

Witam! też jadę do Sobieszewa 22.07.2013r., jadę samochodem, jestem z warmińsko -mazurskiego, powiat Olsztyn.
elvira
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 22:50

Post autor: elvira »

figarross pisze:Jadę autobusem PKS Radom-Karwia, oczywiście wysiadam w Gdańsku, no a potem autobusem miejskim 112 do Sobieszewa. Autobus z Radomia wyjeżdża o godz. 21.21 a w Gdańsku ma być o godz. 5.40. W Sobieszewie będę po raz trzeci. Pozdrawiam

Cześć "figarross". Byłam w Sobieszewie w czerwcu i cholernie mi się podobało. Piszesz, że trafiasz tam po raz trzeci. Jestem z Radomia, więc może i mnie w następnym roku uda się pojechać do Sobieszewa. W każdym razie musimy pogadać co wykombinowałe(a)ś, że pomykasz tam już trzeci raz hmm.. :?:

Pozdrówka
Elwira :D
paluszkin81
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2013 16:57
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: paluszkin81 »

witam jadę do sobieszewa w listopadzie turnus 05,11,2013 pierwszy raz i pojecia nie mam co mnie tam czeka może ktoś naświetlić temat .. pozdrawiam..
figarross

elvira pisze:
figarross pisze:Jadę autobusem PKS Radom-Karwia, oczywiście wysiadam w Gdańsku, no a potem autobusem miejskim 112 do Sobieszewa. Autobus z Radomia wyjeżdża o godz. 21.21 a w Gdańsku ma być o godz. 5.40. W Sobieszewie będę po raz trzeci. Pozdrawiam

Cześć "figarross". Byłam w Sobieszewie w czerwcu i cholernie mi się podobało. Piszesz, że trafiasz tam po raz trzeci. Jestem z Radomia, więc może i mnie w następnym roku uda się pojechać do Sobieszewa. W każdym razie musimy pogadać co wykombinowałe(a)ś, że pomykasz tam już trzeci raz hmm.. :?:

Pozdrówka
Elwira :D
figarross

Witam, Elwira jak wrócę to się odezwę. Szkoda, że nie dostałyśmy sanatorium w tym samym terminie.Mi w tym sanatorium podoba się najbardziej polskie morze, no i miła obsługa oraz możliwość częstych wycieczek do Gdańska i okolic.Sam ośrodek i wokół niego teren oraz organizacja pozostawia wiele do życzenia. Bywałam w sanatoriach o wiele lepszych, takich ,,z prawdziwego zdarzenia", z porządną bazą zabiegową i o wiele lepiej zorganizowanych . A co Tobie się najbardziej podobało? Pozdrawiam
Grazyna 2013
Na forum od: 08 lip 2013 21:46

Post autor: Grazyna 2013 »

Witam!
Ja również jadę 22 lipca do sanatorium do Sobieszewa.Jestem z Włocławka, chętnie bym się z kimś zabrała.Mój mail [email].pl - proszę o kontakt.
ODPOWIEDZ