Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
krzysiek1 pisze:Witam,
Rozpoczynam turnus 22.07.2013 i będę jechał z Warszawy. Zastanawiam się jak dotrzeć do ośrodka (pociągiem, samochodem, Polskim Busem...). Jeżeli ktoś też udaje się do Sobieszewa na 22 lipca (najlepiej samochodem) to chętnie się dołączę. Ewentualnie mogę jechać swoim autem i zabrać jeszcze kogoś.
Pozdrawiam
Też jade 22.07.2013, jesteś z woj.podlaskiego? Jeśli tak to proszę o maila [email].com
figarross pisze:Jadę autobusem PKS Radom-Karwia, oczywiście wysiadam w Gdańsku, no a potem autobusem miejskim 112 do Sobieszewa. Autobus z Radomia wyjeżdża o godz. 21.21 a w Gdańsku ma być o godz. 5.40. W Sobieszewie będę po raz trzeci. Pozdrawiam
Cześć "figarross". Byłam w Sobieszewie w czerwcu i cholernie mi się podobało. Piszesz, że trafiasz tam po raz trzeci. Jestem z Radomia, więc może i mnie w następnym roku uda się pojechać do Sobieszewa. W każdym razie musimy pogadać co wykombinowałe(a)ś, że pomykasz tam już trzeci raz hmm..
Pozdrówka
Elwira
-
paluszkin81
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 17 lip 2013 16:57
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 2
elvira pisze:figarross pisze:Jadę autobusem PKS Radom-Karwia, oczywiście wysiadam w Gdańsku, no a potem autobusem miejskim 112 do Sobieszewa. Autobus z Radomia wyjeżdża o godz. 21.21 a w Gdańsku ma być o godz. 5.40. W Sobieszewie będę po raz trzeci. Pozdrawiam
Cześć "figarross". Byłam w Sobieszewie w czerwcu i cholernie mi się podobało. Piszesz, że trafiasz tam po raz trzeci. Jestem z Radomia, więc może i mnie w następnym roku uda się pojechać do Sobieszewa. W każdym razie musimy pogadać co wykombinowałe(a)ś, że pomykasz tam już trzeci raz hmm..![]()
Pozdrówka
Elwira
-
Grazyna 2013
- Na forum od: 08 lip 2013 21:46
Ja również jadę 22 lipca do sanatorium do Sobieszewa.Jestem z Włocławka, chętnie bym się z kimś zabrała.Mój mail [email].pl - proszę o kontakt.